[ ToxicMind90 @ 06.09.2008. 14:29 ] @
U skoli imamo program na svakom racunaru koji posle restarta obrise sve fajlove i foldere koje user bez prava administratora napravi. Nemogu da se setim kako se taj program zove. Jel neko zna mozda neki dobar program za ovu namenu? Unapred hvala!!
[ Blue82 @ 06.09.2008. 19:48 ] @
Ja znam za jedan koji nija bs da sluzi za to ali efekat je potpuno isti pa pretpostavljam da tako nesto imas i u skoli. Program se zove Acronis True Image, inace sluzi za backup podataka i jako je dobar ali ima u sebi opciju Trye and decide i ona se ponasa bas tako. Kada se racunar upali moze se podesiti da se ta opcija upali, i pocinje da snima sta se sve radilo na kompu. Na kraju dana samo kazes da ne prihvatas promene i posle restarta sve je kako je bilo i pre promena. Inace ta opcija je osmisljena za testiranje programa, kako i pokretanje sumnjivih programa koji mogu da nanesu stetu tvom racunaru ali moze se koristiti i za tvoj problem. Znaci posle restarta sve ce biti kako je bilo pre.
[ ToxicMind90 @ 07.09.2008. 12:38 ] @
Stavio sam da se skida pa cu da ga testiram... Da li neko drugi mozda ima ideju kako se zove taj program sto trazim?
[ Blue82 @ 07.09.2008. 18:15 ] @
On ce ti to odraditi sigurno, imas dosta da procitas o njemu i ovde na elite... I negde na samom kraju tog foruma nalazi ti se i objasnjenje za bas tu opciju. Sve je detaljno objasnjeno, snaci ces se. Pozdrav!
[ Flash411 @ 07.09.2008. 18:19 ] @
Deep Freeze
[ ToxicMind90 @ 07.09.2008. 20:18 ] @
E,to je to DeepFreeze! :D
hvala Flash411
Sto se tice Acronis True Image-a jos ga nisam isprobao,mrzi me da ga insatliram al doce i na to red,video sam dosta tema vezano za ovaj prog tako da je verovatno super
hvala jos jednom
[ tibetanac @ 03.12.2008. 12:06 ] @
Da li je Deep Freeze besplatan ili ne?
Ako nije da li neko ima link sa nekom medicinom.
POZDRAV!
[ MMX @ 04.12.2008. 01:47 ] @
Use Google:

http://www.google.com/search?h...Google+Search&aq=f&oq=

pa onda klikneš na prvi link.