[ Cileinteractiv @ 09.09.2008. 22:55 ] @
Imam jedan problem sa Total Comanderom kada ga koristim za FTP. Otvorio sam nalog kod lokalnog wISP-a a i kao anonimous je problem isti: Krenem da otvaram folder na FTP serveru ali nikada ne dolazim do mogućnosti da pregledavam sadržaj, down i up loadujem jer mi stalno u prvom planu stoji prozorčić u kome piše Downloading, Get Directory i dugme Cancel. Do pre izvesnog vremena mi je sve radilo sad ni makac. Sećam se da TC to uvek radi kada se kači na FTP ali taj prozor nestane posle par sekundi i mogu normalno da se koristim FTP-om sada sam totalno izludeo više. Šta je u pitanju? Iz web browsera FTP radi korektno jedino što ništa ne mogu da uploadujem, tu je problem.
[ Cileinteractiv @ 15.09.2008. 21:20 ] @
Evo, sam sebi da odgovorim na ovaj banalni problem. Polje Use Passive mode by default treba da bude čekirano a to se nalazi u Configuration-FTP i tu čekirati pomenuto polje. Thanks to calexx.
[ calexx @ 16.09.2008. 08:45 ] @
Posle instalacije TC-a uvek podesim nekoliko sitnica pa zato nikad nisam imao ovakav problem. Nisam siguran ali mi se nešto čini da je ranije ovo bilo default a sada mora da se dodatno obeleži.