Citat:
Billy_boy: Ovisi koliko iskustva imaš i koji su daljnji zahtjevi. Najjednostavnija opcija je da spojiš na tipkovnicu od mobitela i da aktiviraš brzo biranje: zadrška na par sec. da drži stisnutu tipku na koju je memoriran tvoj broj.
Iskustva imam koliko treba, jedino ne mogu programirati piceve, jer nemam programator, sve ostalo mogu da odradim.
A nema daljih zahteva, samo da zove kada dobije napon, i ja prekinem vezu, on ako opet dobije napon opet zove i to je to. Nista vise ne treba.
Citat:
DRAGAN-MK: Druga i bolja opcija ti je da to odradis sa neki PIC odavno sam radio to sa stari Ericsson i sa PIC 16F84 i radilo je super imalo je ulaz za 3 senzora i pri svaki ALARM ured salje SMS ili poziva na broj imalo i opciju da salje na razlicite brojeve.......
Ako imas da prodas gotovo, javi se na pp da vidimo jel mozemo da postignemo dogovor.
Video sam to, guglao sam ja malo ne brinite, ali to je u bosni ako dobro vidim, te ne znam ni koja je cena ni kako naruciti gotov kit, posto nemam bas nesto mnogo vremena da kupujem delove, stampam plocicu i to...
Ovde sto sam nalazio nema ispod 80 eura, sto mi je malo mnogo za toliko jednostavnu operaciju...
Ae pa hvala....