[ mmix @ 11.09.2008. 13:53 ] @
Cale ima ovaj samsungov TV i video sam da postoji i varijanta LE-46M86BD koji ima ugradjeni digitalni DVB-T risiver. I koliko vidim sa leve strane televizora ima neki port sa DVB oznakom, sto me je navelo da posumnjam da je razlika izmedju ova dva televizora zapravo samo u tom plugable modulu. Medjutim, nemam pojma koja je oznaka tog modula da bih mogao da ga potrazim negde da ga kupim a google i samsungov sajtu su beskorisni. Ima li neko pojma o ovome, u principu ne mora gde ima da se kupi da ne bude reklame, ali bar da znam oznaku tog modula da mogu da ga potrazim.
[ BLEND @ 11.09.2008. 16:09 ] @
Samsung LE-46M86 Ne proizvodi se vise
Samo Digital Digital (Analoga ce nestati)
LE-46M86BD ugradjen digital-TV (Digitala i analoga TV-prijemnik)
DVB-T, DVB-C i DVB-S.
DVB = ”Digital Video Broadcasting”
DVB-T koristi se za (obicne TV antene )
• DVB-C koristi se za kablovsku mrezu
• DVB-S koristi se za satelit
[ mmix @ 11.09.2008. 16:32 ] @
Ma ok to, mene samo interesuje da li mogu da 46M86 pretvorim u 46M86BD uz pomoc DVT-B modula (posto su sve ostale karakteristike identicne i sam TV ima digitalni mode, samo sto trenutno kad se upali prikazuje da nema DVB-T tuner).
[ BLEND @ 11.09.2008. 20:29 ] @
Uvoznik/zastupnik za Srbiju ?
Prepravka ?sve se moze samo
koliko bi te kostala "prepravka" ?
Pitaj ovlasceni TV-servis
[ BLEND @ 11.09.2008. 21:36 ] @
Samsung 46" LCD-TV LE-46M86 (Full HD)
Samsung LE-46M86
Compatibility Digital - Television • DVB - Transfer • t MPEG -2 • MPEG -1 audio layer In II • Electronic programguide yes • Common Interface yes • Assimilate CAS • Child's play yes • DVB evanescent undertexter ) yes • Text - TELEVISION yes • AC3 yes • • Autolagring of canals yes • Manual storage of canals yes
[ damg @ 13.09.2008. 13:56 ] @
Citat:
mmix: Ma ok to, mene samo interesuje da li mogu da 46M86 pretvorim u 46M86BD uz pomoc DVT-B modula (posto su sve ostale karakteristike identicne i sam TV ima digitalni mode, samo sto trenutno kad se upali prikazuje da nema DVB-T tuner).

Sigurno će te takva prepravka izaći mnogo skuplje nego da kupiš odvojeni dvb-t prijemnik. I sve to samo zbog dva rts programa? U stvari, jesi li siguran da signal sa Avale za dvb-t uopšte dobacuje do Pančeva?
[ mmix @ 13.09.2008. 19:15 ] @
Pa dobacuje sigurno posto se sa terase vidi avalski toranj :)

Al dobro, izgleda da ne moze, onaj konektor je u stvari Common Interface za dekodere, izgleda da se modul nalai unutar samog kucista televizora tako da nista od toga. Inace, kad smo vec onda kod odvojenog DVB-T, jel zna neko za neki koji podrzava Anynet+ i ima HDMI1.3 izlaz?

Cheers