Citat:
Laki_Gen: Vjerovatno nije instalirao drajvere za mreznu karticu. Potrazi LAN drjavere.
U Device Manager-u prijavljuje LAN i WLAN kod Network Adapters ili kako se već zovu. Jedino ako i pored toga ima neka zbrka.
Citat:
eric.cantona: ako koristš cross cable i drugi komp je xp, pokazivaže ti da nije konektovan, tj. mislim da se xp i vista ne mogu povezati krosoverom
Mogu. Dekstop PC (XP OS) sa Toshiba laptopom (Vista OS) se perfektno povezuje, dok sa HP-om neće.
Citat:
combuster: Dobro sve je to nebitno :D To sto ti trepce slika je ok, nema razloga za brigu.
Znam da nema razloga. Najverovatnje utility koji je se instalirao uz drajver za grafičku vrši neko podešavanje rezolucije (ili šta već) prilikom podizanja Windowsa i zato treperi. Ali kako to da rešim? Nije valjda da mora tako biti?
Citat:
combuster: Proveri da li ti je Network Discovery ukljuceno i probaj da ides na repair konekcije. Nema veze ni sta ti pokazuje, jesi li probao da pingujes drugu masinu? Ili laptop kad smo vec kod toga, pinguj 127.0.0.1 i overi status...
Repair sam probao i neće. A ovo ostalo ću probati pa ću javiti.
Citat:
combuster: A za unknow device u dm-u moze da bude sta hoces, citac kartica je najverovatnije u pitanju... Ili bluetooth...
Ma pazi kad laptop ima Bluetooth, ja mislio da nema, zato sam se baš zbunio. Hvala što me natera da pogledam specifikaciju. :)