[ zvecanac @ 17.09.2008. 14:22 ] @
Vase misljenje o www.matlutke.com
[ bttp @ 21.09.2008. 12:59 ] @
Ako misliš na dizajn, po mom (laičkom) mišljenju, dizajn je prilično generički (basic, no thrills).

Imam par zamerki/sugestija. Na primer na Glavnoj stranici onaj paket koji se otvara i sadrži nekakvu poruku, upotrebljen je prilično nečitljiv font - imao sam poteškoća da pročitam šta ustvari tu piše, pa se onda paket zatvori i na kraju sam odustao od iščitavanja celog sadržaja. Znači moja sugestija bi bila - promena fonta.

Zatim na http://www.matlutke.com/c.htm ima skroz na kraju nedoslednost u tome što su pomešane latinica i ćirilica.To bi takođe (po meni) trebalo ispraviti, i tako. Na prvi pogled toliko od mene :)
[ zvecanac @ 21.09.2008. 16:24 ] @

Hvala ti na iskrenom savetu ,potrudicu se uskoro da otklonim nedostatke koje si uocio i jos po nesto,sto tek sada jasnije vidim.
[ bttp @ 21.09.2008. 21:44 ] @
Isto tako bih ti savetovao neki veseliji izbor boja, u kontekstu teme sajta. Crna pozadina i žuta slova nisu baš najsrećniji izbor.

Inače po samom sajtu se vidi da je u pitanju rad početnika, tako da se ne bih previše bavio kritikovanjem samog dizajna - valjda će autor vremenom i sam sagledavati i učiti nove stvari. (neki prekaljeni web dizajner bi ovaj sajt verovatno ismejao)

Bavio sam se samim sadržajem i svrhom sajta (suštinom na neki način).