[ SnoopDoGG @ 17.09.2008. 19:17 ] @
Citat: Rasprodaja letnjih AD[S]L paketa! HOME paket, modeli 512, 1024 i 1536 polako izlaze iz mode ... vreme je za veliku rasprodaju i popuste! Pripremili smo za vas jedinstvenu ponudu koja ce vam omogućiti da još 3 meseca koristite ove modele po neverovatno niskoj ceni: Paket HOME, model 512, 3 meseca korišćenja ... 4.492,00 din SAMO 2.999,00 Din Paket HOME, model 1024, 3 meseca korišćenja ... 7.076,00 din SAMO 4.699,00 Din Paket HOME, model 1536, 3 meseca korišćenja ... 9.522,00 din SAMO 6.299,00 Din Rasprodaja traje od 1. septembra 2008. do 15. oktobra 2008. Iskoristite jedinstvenu priliku, opremite za jesen! Napomene: U sve cene je već uračunat PDV. Popust se može iskoristiti samo jednom (jedna tromesečna pretplata) i isključuje sve druge popuste. Kod on-line plaćanja, popust se automatski obračunava pri izboru kombinacije HOME paketa i tačno 3 meseca za šta važi ponuda. Za bilo koji drugi broj meseci važe standardni popusti. http://www.sezampro.yu/public/page/salesale.asp Interesuje me o čemu je ovde reč. Kakva je to rasprodaja i otkud navedeni paketi "izlaze iz mode"? Da li to znači da su u planu neki novi paketi i da će korisnici koji uplate 3 meseca unapred biti prinuđeni da koriste stare pakete? Nije da imam nešto protiv, ali bih voleo da znam o čemu se radi. Nije mi nikako jasno koji je razlog zašto bi jedan provajder "poklonio" korisnicima mesec dana interneta, pogotovo uzevši u obzir da oni i ne prodaju svoju uslugu, nego i sami moraju da plate troškove Telekom-u. Nadam se da neko ima nešto više informacija od onog što je navedeno u saopštenju. |