[ DarkTemplar @ 06.11.2003. 11:44 ] @
Jel neko zna mozhda, da li wireless mish smeta pri upotrebi wireless LANa? |
[ DarkTemplar @ 06.11.2003. 11:44 ] @
[ jc denton @ 06.11.2003. 11:54 ] @
Pa vidi, ako slucajno kabl od tog misa (:o) zapne o kabl wifi kartice, a ti onako cimnes jako misa dok pokusavas ljute neprijatelje u kanteru da savladas, i iscupas/otkines koaksijalac, onda svakako moze da utice :)
[ zunomiljan @ 07.11.2003. 10:43 ] @
Mislim da je ovo filozofsko pitaje.
Shalim se, nesmeta ni najmanje wireless-u, jer tvoj mis radi na frekfencijama koje nisu iste, a plus i imas koaksialni kabl na antenu od wireless-a koji je i napravljen da ga ne ometaju. [ boki @ 03.07.2004. 23:41 ] @
ne moze mis mnogo kablu, pogotovo ako je neki manji... ali zato se cuvaj pacova..... :))
[ angelos @ 09.07.2004. 12:07 ] @
Coo JC evo boljeg:
U slucaj da sa kablom od vasheg bezicnog misha zakacite kabl vase wireless internet veze moze doci do pucanjna jednog od dva kabla. [ bossy @ 11.11.2007. 21:50 ] @
Ja se izvinjavam sto ozivljavam ovu temu, ali ja imam ovaj problem...Naime, od kad sam pocela da koristim wireless mx 620 logitech mis, ne mogu da se konektujem...Inace radi na 2.4ghz, promenila sam kanal za wireless konekciju, ali ne vredi...Inace imam vista home premijum...
probola sam da umrezim kolegin i moj komp, da bih koristila njegov adsl, imam lokalnu konekciju, mozemo deliti fajlove, ali ne mogu da pristupim njegovom internetu. Pratila sam uputstva, sve je podeseno na njegovom kompu da mi je dozvoljen pristup...nemam pojma sta vise da radim, ako neko ima neki predlog... Hvala;) [ bego_26 @ 12.11.2007. 22:26 ] @
Ja sam izbacio iz upotrebe mis koji je radio na 2,4 GHz, od kako koristim wireless intrenet.
Koristim PCI karticu i imam osjecaj da mi je malo bolje, nemam nista izmjereno da mogu dokazati, ali mis ne vracam u funkciju. Citat: zunomiljan: Mislim da je ovo filozofsko pitaje. Shalim se, nesmeta ni najmanje wireless-u, jer tvoj mis radi na frekfencijama koje nisu iste, a plus i imas koaksialni kabl na antenu od wireless-a koji je i napravljen da ga ne ometaju. sto se tice ovog kabla to je istina ali ako je neki kvalitetniji, ali ako je obicni antenski 75 ohm-ski ne znam koliko je to istina. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|