[ nanoextreme @ 21.09.2008. 12:24 ] @
Skino sam sa neta ISO fajl u kojem se nalazi Windows XP SP3 crystall edition,i sada me zanima da li ga mogu umjesto snimanja na CD snimiti na DVD??,znaci da preko MAGIC ISO,ili na bilo koji nacin snimim XP koji je planiran za CD,na DVD??

Hoće li se ponasati kao da se nalazi na CD-u?
[ sixstringer @ 21.09.2008. 13:06 ] @
Nisam ukapirao, jesi li ti skinuo WinXp sa SP3 ili samo SP3? Ako je samo SP3 onda je svejedno da li režeš na dvd ili na cd. Što se Windows-a tiče, probavao sam da bootujem sa dvd-a i nije moglo. Ne znam da li postoki neka caka da se to uspešno uradi ali straightfoward rezanje na dvd ne radi. Ne znam što, ali tako je.
[ egavas @ 21.09.2008. 13:08 ] @
Ne bih se slozio sa gornjom konstataciom, naime, imam win XP narezan na dvd i normalno se boot-uje kao sa cd-a, i nesto se brze instalira, po gornjoj poruci onda se i vista ne bi mogla instalirati posto je na dvd-u, tako da nema problema sa instalacijom xp-a prethodno narezanog na dvd...

Pozdrav
[ nanoextreme @ 21.09.2008. 13:17 ] @
Ne mislim na SP3,nego na cije windows XP!
Evo sad cu probati pa javim rezultate!
[ gti2 @ 21.09.2008. 15:58 ] @
Nero,opcija "burn image to disc" i radice 100%.Ja sam tako rezao i XP i Vistu(iso fajlove).
[ nanoextreme @ 21.09.2008. 17:08 ] @
Snimio sam na DVD sa MAGIC ISO programom,i ubacio sam DVD,i restartovao komp,i krenula je instalacija XP-a,sto znaci da radi!