[ Burgos @ 22.09.2008. 22:23 ] @
Odnedavno, počelo je da se dešava nešto jaako čudno sa mojoj tastaturom - jednostavno, na Welcome ekranu tastatura ne funkcioniše (dobijam sistemski beep zvuk iz kućišta, i slova se jako teško kucaju, ponekada je potrebno dosta dugo držati dugme, da bi se bilo šta otkucalo). Takođe, tokom rada se isto dešava, čak se ponekad zakuca i CTRL dugme, što rešim istovremenim pristiskom na oba CTRL tastera. Tastatura je Logitech i jako mi je prirasla srcu, te sam kupio istu takvu, sa namerom da zamenim - i ćorak!

Obe tastature potpuno bezbolno funkcionišu na drugom računaru, a i u BIOSu ovog računara. Sledeće što sam uradio jeste da sam prikačio neku šugavu Trust tastaturu, sa kojom računar radi bez ikakvih problema!?

Proverio sam, Sticky i Filter keys su isključeni.

Eh, čak sam i BIOS flešovao.
[ MajstorRA @ 23.09.2008. 09:23 ] @
Izgleda kao da je virus.... Probaj iz safe moda da li radi, ako radi onda definitivno virus izaziva problem.
[ iMiki @ 23.09.2008. 10:58 ] @
Mozda softver koji dolazi uz Logitec tastaturu.
[ Vill @ 25.09.2008. 08:52 ] @
Stvarno, nemoj da koristis nikakav softver za nju, a proveri i da li se jos neki softver ne dize slucajno pa pravi problem, tipa antivirus i sl. mada bi onda i druga trust tastatura pravila problem. A ako je virus u pitanju, stavi avast, i pokreni boot scan, mnogo dobra stvar.