[ MajoneZ @ 23.09.2008. 01:56 ] @
Chesto mi se restartuje rachunar, pojavi se plavi ekran sa porukom 'dumping psihical memory' tj 'beginning of dump psihical memory' ili kako vec :)
Radjen je format, driveri su ok, sa sajta Lg-a... Takodje je odradjen HDD check za bad sektore preko Hiren's-a... Isto tako poslije nekog vremena po formatiranju dolazi do 'pucanja' i rachunar osjetno uspori, zvuk oslabi(u smislu 'kochenja' zvuka)... Ima li neko ideju shta bi mogao da bude razlog...

Hvala.
[ iMiki @ 23.09.2008. 07:14 ] @
Mozda memorija. Ako imas vise modula probaj samo po jedan, pokazace se neispravan.
Mogu da budu i losi drajveri, ali to bi se u startu pokazalo, odmah posle instalacije i restarta.

Kad vec formatiras disk onda bolje prvo obrisi sve particije pa kreiraj nove.
[ Catch 22 @ 23.09.2008. 08:52 ] @
Citat:
MajoneZ:...pojavi se plavi ekran sa porukom 'dumping psihical memory' tj 'beginning of dump psihical memory'...

^ Prvi put čujem za "psihičku memoriju", znam da postoji "fizička memorija"... ali u ovom slučaju je izgleda potreban medicinski savet!?
[ MajoneZ @ 25.09.2008. 00:19 ] @
Citat:
Catch 22: ^ Prvi put čujem za "psihičku memoriju", znam da postoji "fizička memorija"... ali u ovom slučaju je izgleda potreban medicinski savet!? :)

Greshka pri kucanju... psYhical... Ok sad? Da nemash sad neki NEmedicinski savjet? :)
[ MajoneZ @ 25.09.2008. 00:23 ] @
Citat:
iMiki: Mozda memorija. Ako imas vise modula probaj samo po jedan, pokazace se neispravan.
Mogu da budu i losi drajveri, ali to bi se u startu pokazalo, odmah posle instalacije i restarta.

Kad vec formatiras disk onda bolje prvo obrisi sve particije pa kreiraj nove.

Da, ima 2 modula, pa cu provjeriti da nije do toga. Shto se tiche formatiranja, tako sam i radio.

Hvala na odg.

[Ovu poruku je menjao MajoneZ dana 26.09.2008. u 03:44 GMT+1]
[ Catch 22 @ 25.09.2008. 11:28 ] @
Citat:
MajoneZ: Greshka pri kucanju... psYhical... Ok sad?

Nešto ti ne ide sa ispravkom grešaka u engleskom, jer ako je reč o fizičkoj onda je physical, a ako je reč o psihičkoj onda je psychical...