[ duchess @ 24.09.2008. 10:12 ] @
E ovako. Napravila sam kompletan sajt baziran na Joomla! na localnom serveru (xampp). Prebacila sam sve fajlove na udaljeni racunar preko ftp-a. U configuration.php fajlu promenila ime baze, ime usera, password, site path, absolute path. Pokrenem link.... i.... nista blanko strana. Nije mi prvi put da postavljam sajt sa mysql bazom, ali mi je prvi put da postavljam sa Joomla!. Koliko sam razumela sto se tice podesavanja oko konekcije sa bazom, dovoljno je da u configuration.php fajlu izmenim podatke i to je to, ili gresim? Mislim da gresim u ovom: $mosConfig_absolute_path = 'http://www.domen.com'; da li treba tako ili drugacije? Gledajuci po nekim primerima treba da se stavi nesto.. : home/user/public_html ali kad tako stavim onda mi izbaci gresku da ne moze da nadje fajl home2/user/public_html/includes/version.php in home2/user/public_html/includes/joomla.php in line 71 a u liniji 71 fajla joomla.php je: require_once( $mosConfig_absolute_path . '/includes/version.php' ); Pleaaseeee help me! :( |