[ Pigoza @ 24.09.2008. 10:49 ] @
Jesu li to krimp klesta ili kako se zovu,posto uglavnom novi auto CD i MP3 plejeri,imaju konektore kao oni srafcici olovni na svecicama od auta, i presvuceni plastikom , e sad kad se nova instalacija radi u autu,treba na gole zice sta da stavim-kako se zovu ti konektori i cime da ih stavim,kakvim klestima????
[ zeoN_Rider @ 24.09.2008. 13:07 ] @
Da tako se zovu ta klesta!

Znaci krimp klesta ili klesta za stezanje papucica i pinova.

Klesta sa slike sa zelenim oblogama su za stezanje ne izolovanih papucica a ona druga za izolovane .

Inace Ja ih koristim skoro 25 godina i nista im ne mogu,mislim ne mogu da ih unistim!!

Pozdrav zeoN_Rider
[ Pigoza @ 24.09.2008. 21:30 ] @
A dali si me razumeo za kakve ti konektore pricam,znaci izgledaju ko oni olovni srafcici obli sto idu na svecice za auto,naravno zasticeni plastikom i na kablu su i obicno zenski, a treba ja da stavim takve samo muske znaci izgledaju kao zir,ne znam kako da ih opisem,valjda su svi konektori na cd plejerima u autima isti??
Pozdrav Zeon!
[ zeoN_Rider @ 24.09.2008. 23:43 ] @
U principu svi konektori su isti ili se jako malo razlikuju na onom delu na kojem se steze zica!

Nego lepo ti to slikaj, pa okaci.Mozda si ti to lepo objasnio ali izgleda da me pamet izdaje i ne mogu da skockam u glavi o kom konektoru se radi.

Video sam ih mnostvo!!

Mora da je neki stariji tip, jer Ja koliko znam na automobilima osim kontakata na akumulatoru ne postoje olovni konektori!!

Pozdrav zeoN_Rider
[ Pigoza @ 25.09.2008. 08:27 ] @
Ne,nisu olovni nego veoma lice na one srafofe koje idu na svecice,trenutno nemogu da slikam ali prvom prilikom hocu.
Sigurno znas,jer nisu kleme,niti one stopice,usice...u svakom slucaju puno ti hvala prijetelju!