[ nesh_bros @ 26.09.2008. 10:11 ] @
Pri kucanju teksta juce, hteo sam da pritisnem alt+tab - tu sam nesto pritisnuo i crn ekran, i okrenuo je vistu vertikalno

laptop je TOSHIBA sattelite - windows vista..
na onom pad-u levo i desno mi je sad gore i dole...

jel ima opet neka komanda, tipa alt+ctrl+tab da.. da se to ispravi ili sta?

veliko hvala
[ combuster @ 26.09.2008. 12:37 ] @
Rotirao si deskto za 90 stepeni. Ako je u pitanju intelova graficka u system tray-u imas ikonicu za intel accelerator graphics mobile driver idi desnim klikom na nju, pa graphic options pa rotate i vrati kako je bilo... Podesavanja su slicna za sve graficke kartice nego samo u zavisnosti od drajvera opcija rotate desktop se nalazi na razlicitim mestima. U podesavanjima za graficku naci ces i opciju da iskljucis shortcut za rotaciju ili da je izmenis kako tebi odgovara da ti se ne bi desavalo opet isto... Pozdrav.
[ daki88 @ 26.09.2008. 12:37 ] @
pa prosto, okreneš računar i to je to :)
šalim se. na desktopu idi desni klik/properties/settings tab pa tamo izabereš advanced dugme i tamo u nekom tab-u treba da ima opcija (obično preko radio dugmića) da zarotira sliku za 90, 180 itd stepeni. tu izabereš šta hoćeš i to je to. tako je bar na XP. nadam se da će pomoći. pozdrav
[ _NEShA_ @ 26.09.2008. 14:10 ] @
Mislim da imas i precicu sa tastature ctrl+alt+strelica (u zavisnosti u kom smeru okreces)