[ Neverall @ 26.09.2008. 18:12 ] @
spremljeni su kao html dokument,tj.firefox document i ne znam ih otvoriti sa hjsplitom ,probao sam ali ne ide,probao sam promjeniti ime i ekstenziju ali ne znam....molim vas pomozite mi....prilažem sliku....
[ Catch 22 @ 26.09.2008. 18:41 ] @
Tamo odakle si ih skidao je bilo i uputstvo... treba prvo da ih spojiš u jedan fajl, pa da onda promeniš ekstenziju... malo pročitaš na sajtu sa kog skidaš i nešto od uputstava, pre skidanja.
[ Neverall @ 26.09.2008. 18:43 ] @
ma ne kuzis..on ga ne prepoznaje kao hjsplit file 001 nego kao firefox document...jel sad jasnije? ne mogu ga vidjeti kao 001 file...
[ iMiki @ 26.09.2008. 19:33 ] @
hjsplitom spoji fajlove, dovoljno je samo da oznacis prvi.
[ Neverall @ 26.09.2008. 19:55 ] @
sto nisam bio dovoljno jasan...pa i slika je tu.....ne mogu ga uopce vidjeti sa hjsplitom i ne vidim file 001 u dijaloskom prozoru da ga oznacim kao prvi file,001..jer nije hjsplit file nego frefox document..
možda je problem sljedeće:file://localhost/F:/downloads/Toni_Cetinski.rar.001.html....kako da izbrišem taj html..možda zbog tog računalo misli da je to firefox document...

[Ovu poruku je menjao Neverall dana 26.09.2008. u 21:21 GMT+1]
[ Neverall @ 26.09.2008. 20:54 ] @
za one koji su htjeli pomoći a nisu znali,i za one kojima će trebati pomoć,rješenje sam našao sam...trebalo je otvoriti dokument u operi i snimiti ga pod opcijom all files....i zatim ga asocirati sa hjsplitom...ako netko zna drugo rješenje molim da mi kaže....hvala!!!
[ diablo06 @ 27.09.2008. 06:04 ] @
Slobodno reimenuj bez onog html:
Toni_Cetinski.rar.001.html -> Toni_Cetinski.rar.001
Toni_Cetinski.rar.002.html -> Toni_Cetinski.rar.002

Spojis sa HJSplitom (ili Total Commanderom), Dobices jednu rar-ovanu fajlu Toni_Cetinski.rar, koju ces normalno raspakovati.

P.S.
Cesto se desava kod download-a, da dobijes dodanu extenziju, u tvom slucaju html.

I HTML nije firefox fajla, nego HyperText Markup Language, "oznaka" za Web stranicu (da ne ulazim u detaljno objasnjenje). Sve zavisi koji browser koristis.
[ Neverall @ 27.09.2008. 21:58 ] @
hvala diablo....ma znam za html....ali nije mi htio preimenovati ,ne znam zašto....što god bi napisao ne želi promjeniti extenziju...ostaje mi kao firefox document....evo imam skinut i drugi fajl i sad imam isti problem..file mi se prikazuje kao html document,tj.u mom slučaju firefoxov document i ne mogu od njega nikako napraviti da bude .rar file što bi zapravo trebao i biti ,nego jedino znam da ga otvorim u operi i snimim kao rar..čudom se čudim..u propertiesu od fajla piše da je .rar ali i da je firefoxov dokument...jel ipak znam dvije,tri stvari o računarima pa mi je ovo čudno...promjenim ime u "nešto.rar" i opet mi ne pokazuje da je file rar dokument..razumiješ?
[ Neverall @ 27.09.2008. 22:21 ] @
rješio sam stvar sam...kao što najčešće i biva :)...u folder opcijama u control panelu bilo mi je obilježeno "hide extesion for known file types" zbog toga nisam mogao preimenovati....hvala svima mnogo !!!!