[ luner @ 07.11.2003. 16:58 ] @
Posle duzeg besplatnog hostovanja sajta www.slackware.co.yu ISP Verat.Net je pre oko mesec dana ukinuo ovaj vid usluge OpenSource zajednici nase zemlje.

Zahvaljujuci Luki Gerzicu (poznatijem kao stinger), administratoru ISP-a Drenik.Net, navedeni sajt vise nije beskucnik.

Posebna pogodnost hostovanja ovog sajta na serverima Drenik.Net-a je i to sto je ovaj ISP veoma azuran po pitanju ftp ponude Slackware Linux-a (korisnici mogu skinuti ISO fajlove za Slackware 9.1, 9.0, 8.1, Slackware-live...).

Ekipa koja uredjuje www.slackware.co.yu se jos jednom zahvaljuje Drenik.Net-u i Luki Gerzicu a posetiocima obecava dosta interesantnog sadrzaja u narednom periodu.
[ rastaman @ 07.11.2003. 23:54 ] @
genijalno, i bash mi je drago sto su presli na dreniknet jer kao prvo znam da su DOBRI ;pppp a durgo i drugo znam da ce se momci truditi da sve sto efikasnije radi narocito kad je u pitanju slackware sajt (hehe stinger = fan of slackware;pp) a i sto ce biti online dostupni iso image-i je jos jedna super stvar da se skida iz "lokala" ;p gr8 odluka! happy (sad treba da napisem kao `hacking' ;pp) odrzavanje sajta ;p