[ _Maria_ @ 01.10.2008. 10:05 ] @
Da li je uopste neko to radio do sada? |
[ _Maria_ @ 01.10.2008. 10:05 ] @
[ stankons @ 01.10.2008. 10:52 ] @
Mislim da je to prakticno nemoguce, odnosno zavisi od CMS - a. Problem je na primer jer Joomla! drzi sifre korisnika enkriptovane jednosmerno, sto znaci da ne mozes dobiti koja je sifra korisnika, mozes jedino svima da postavis iste sifre, a da korisnicka imena prebacis.
Ja sam licno prebacivao artikle iz PhpNuke - a u Joomla, to nije posebno komplikovano, doduse pravio sam posebno programce u Delphi - u, za jedan dan je bilo gotovo... [ _Maria_ @ 01.10.2008. 11:34 ] @
hvala na odgovoru.
a isto tako je pretpostavljam i nemoguc import 'rucno' pravljene baze u neki CMS npr Joomlu? [ stankons @ 01.10.2008. 11:58 ] @
Moguce je, zasto da ne. Problem sa korisnicima je samo zbog toga sto su sifre jednosmerno kriptovane...
[ Mister_rap @ 01.10.2008. 14:21 ] @
Citat: Da li je uopste neko to radio do sada? Da. U principu sve je moguce samo je pitanje koliko vremena ode na izradu odgovarajuceg resenja. Ne vidim zasto su lozinke neki problem jer svi korisnici imaju e-mail adrese, tako da skript generise nove random lozinke i poslje korisnicima obavestenje o tome da im je lozinka promenjena i da istu naravno mogu promeniti u svom profilu. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|