[ drzga @ 01.10.2008. 14:40 ] @
Prijatelji, poznanici, ljudi dobre volje, trebam pomoc Pocetnik sam u accessu ali nije bas da nista ne znam, ako nista drugo izvrstan sam u kopiranju codova koje je neko drugi napisao, hehe.Ovako obecao sam prijatelju koji ima malu gradjevinsku firmu napraviti program u kojem ce u svakom momentu znati gdje mu se sta nalazi, princip je ustvari jednostavan i mogao bi se koristiti neki program za skladiste ali ima jedna kvaka, znaci oprema je naprimjer "oplata, dizalica, busilica...." ono sto on zeli znati je koliko vremena se neka oprema nalazola na kojem gradilistu ili je bila u skladistu... znaci nemam dobavljaca i nemam kupca imam u stvari cca 10 gradilista i skladiste i roba hoda izmedju tih lokacija znaci kad prebacivam 50 komada neke robe sa gradilista "a" gdje imam 100 kom u gradiliste "b" trebalo bi da se zabiljezi da je roba na gradilistu"a" ito 100kom bila od 1.1.08datuma do 1.2.08 datuma a da je od 1.2.08 na tom gradilistu 50kom i isto tako da se gradilistu "b" doda red da je primio robu sa gradilista"a" 1.2.08 50kom. E j...ga sad sam malo zakompliciro ustvari treba mi program koji bi vodio evidenciju o najmu kao da se radi o nekim trecim licima, centralno skladiste bi bila firma koja renta robu gradilistima. i ja bi u reportima trebalo da vidim koliko je dana gdje sta bilo Ako mi mozete pomoci na bilo koji nacin bio bi vam od srca zahvalan. Pozdrav [Ovu poruku je menjao Getsbi dana 01.10.2008. u 17:23 GMT+1] [Ovu poruku je menjao drzga dana 01.10.2008. u 23:52 GMT+1] |