[ pasha_7 @ 01.10.2008. 15:32 ] @
| Kao što sam u naslovu napisao , imam problem sa priner spoolerom . Svaki dan on se sam iskljuci (nesto ga iskljuci ) . Na serveru u postavkama postavljeno je Automatic . Mreza je sa nekih 20tak racunara i WS2k . Prvo se pocelo desavati da pojedini racunari nemogu pristupiti printeru . Nakon restart-a radne stanice printanje je funkcionisalo . Nakon toga poceo je famozni problem sa print spoolerom. Na radnim stanicama printer-a nije bilo , nisu se mogli dodati naravno dok se spooler ne upali ........ Postao sam ocajan te bih molio ako je neko imao slican probem da mi pomogne .
Hvala ,
A.D. |
[ Ser_Boyler @ 01.10.2008. 15:52 ] @
Sta kaze event viewer?
Da li probao sa ponovnom instalacijom drajvera za taj stampac?
Imas li jos stampaca na serveru sem tog?
[ pasha_7 @ 03.10.2008. 19:58 ] @
Printera u mrezi ima 8-9 , samo je jedan na serveru , par ih je mreznih ostali su prikljuceni na racunarima . Event viewer nista nekaze vezano za spooler , postoji jedan problem vezan je za vrijeme na serveru . Njega sam iskljucio i sve mi je sada ok u ev-u . Neznam da li mi moze neki driver od stampaca da pravi problem da li da probam da snimam ponovo jedan po jedan ......
[ milsmm @ 05.10.2008. 22:54 ] @
Mislim da je u pitanju driver za stampac, bitno je da deinstaliras sve vezano za stampac driver i one pratece gluposti koje se nekad same instaliraju, a onda ga dodas samo sa tim driverom. To se i kod mene na mrezi desavalo od stotinak racunara mozes misliti koja zajebancija! , tu i tamo se jos po nekad desi al vrlo vrlo retko, verovatno ih nisam sve reinstalirao kako treba. Uglavnom ne postoje dzabe stampaci sa mreznim prikljuckom!
[ pasha_7 @ 07.10.2008. 17:43 ] @
Upravu si driver stampac !!! rijesen problem ,
Hvala na savjetu !!!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.