[ MAD-MAX @ 08.11.2003. 02:05 ] @
Ovaj posto je prethodio jedan dogadjaj koji me je naveo na postovanje ovog posta :) Naime bio sam na ES-u, otvorio 10-ak tabova u Mozilli 1.2.1. i odjednom se mozila sama od sebe zatvorila. Nemam pojma zasto ali u svakom slucaju morao sam sve ponovo jedina olaksica je bila sto je na ES-u broj poruka od moje zadnje posete bio isti. Ima li neko ideju zasto je to tako? I kad sam vec tu da pitam zna li neko kako preko tastature mogu da se "setam" izmedju tabova kao sto izmedju prozora mogu sa Alt+Tab? Stvarno nisam mogao ovo nigde da nadjem niti da otkrijem a bilo bi mi stvarno korisno? Drugo, mnogo me nervira to sto cim se konektujem na Net preko KPPP-a ne mogu da pristupim Desktop-u a kad se diskonektujem pojavi se poruka o nekoj gresci (ne znam tacno postovacu sledeci put) i onda ponovo vidim sve ikone i mogu da klikcem po desktop-u. Zasto to? Trece, zasto ne mogu da radim sa Copy/Paste iz OpenOffice Writer-a i Mozille nego moram da iz Writera prebacujem u Kate (njega koristim mada verovatno moze i drugi editor) pa onda u Mozillu (konkretno ovo koristim kada saljem mail-ove iz Yahoo-a)? Inace govorim tiho i koristim Red Hat 9 i sa svim ostalim sam zadovoljan! |