[ Phikret @ 14.10.2008. 11:59 ] @

http://www.modni-salon-selma.com

DakleM, šta mislite? Klijent misli da treba da se obogati dizajn, a ja mislim da ne treba :)...
[ Rekla Kazala @ 15.10.2008. 00:23 ] @
Onako subjektivno prvi utisak koji sam dobio je da me sajt "guši, nemogu da dišem, poklopio me, zatvorio me itd" Sve to je ja mislim zbog izbora boja. Da si odabrao svetlije boje verovatno nebi imao taj osećaj. Svetlija pozadina bi takodje olakšala slikama da više dodju do izražaja. Opet ovo je samo moje subjektivno mišljenje i sigurno će nekom drugom da se svidja izbor boja.

Tehnički bi ti preporučio da ubaciš da se slike same povećavaju prilikom "hoover" miša. Jer jednostavno ima tolika količina slika da će ljudima da dosadi ako moraju da kliknu na svaku da bi pogledali veću verziju.

Takodje opet onako stilski mislim da bi imao veći uspeh ako bi se držao nekog standarda za slike sa desne strane. Znači ili samo položene ili uspravne a ne kao sad i jedno i drugo. Mislim da bi ti položene imale bolji efekat.

Srećno
[ Phikret @ 15.10.2008. 19:13 ] @
Hvala na kritici. Izuzetno korisno kada se čuje kako korisnici reaguju ali iz prve ruke. Razmotriću promenu boja. Bilo je predloga drugih boja (ja predložio) ali na kraju je ova kombinacija izabrana. Za slike ću da razmotrim tvoj predlog oko hover-a jer je baš na mestu. Još jednom - hvala!
[ askaratazor @ 16.10.2008. 00:06 ] @
U principu ok je, ali ne bi bilo lose da stavis vise stranica za slike (npr. 5 stranica po 20 slika max). Niko ne voli da skroluje po sajtovima, sem nekih news portala, blogova itd. mada je zlatno pravilo da ono sto se vidi u jednoj visini monitora i najbolje..

Btw, kao sto rece neko, slike malo sredi (isto mislim da bi polozene bolje isle), dodaj npr neki okvir - 3 do 5 px u boji pozadine navigacije, da napravis mali kontrast i naravno sve iste velicine..
Takodje mislim da ti ne trebaju ovi brojevi (mozda tek na uvecanoj slici - nesto kao model br. 1,2,3,4 itd - posto verujem to ima veze sa odabirom i narucivanjem, pa je potrebno).

U narodnoj nosnji ti fali slika 4 (link ide ka Thumbs.db fajlu :). Vidi da promenis boji linkova na naslovnoj strani (znaci neku kontrastnu na ostatak texta, bez underline-a, a na hover opciju mozes da dodas promenu boje i underline).

To ti je to, ostalo mi je ok, samo radi...
Poz, sve najbolje!
[ Phikret @ 16.10.2008. 10:24 ] @
askaratazor, hvala i tebi na dobrim kritikama. Postaviću kotrast oko slika (to sam već bio postavio ali sam skinuo - ne znam zašto :)). Ovi thumb.db fajlvi me ubiše. Kad god otvorim folder kroz windows explorer on ih napravi iako ih ja redovno brišem! Dobra ideja je i da se podeli pregled slika na više stranica, a za brojeve ću da se konsultujem sa klijentom šta on o tome misli.

Hvala i pozz
[ askaratazor @ 16.10.2008. 23:43 ] @
Mala digresija:

Idi u neki folder, pa na Tools/Folder Options, prebaci na View i klikni na checkbox pored "Do not cashe thumbnails" i posle idi na Aplly to All folders.. To bi trebalo da ti resi problem :)