[ maliomladinac @ 14.10.2008. 14:03 ] @
| Nasao sab brdo tutorijala za nesto sto hocu da napravim a na svakom ima slika sa opcijama LAN-a gde na advanced tabu ima opcija da sharujem internet konekciju,samo kod mene to nema? Da li neko zna na sta mislim? Ako treba postavicu sliku.... |
[ plavigor @ 14.10.2008. 22:04 ] @
Moraš imati (bar) dva adaptera. Jedan za Internet koji će biti šerovan, a drugi ka lokalnoj mreži. Ako imaš dva adaptera možda ti nije uključen servis Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS).
[ candiro @ 17.10.2008. 13:17 ] @
Mislim da je najlakse da ides na Network Setup Wizard, i da tamo odgovoris na pitanja koja ti budu postavljena, tj. na serveru kazes da ti je taj komp na netu, a da se ostali kace preko njega, on ce ti ujedno biti i gateway. Ja sam tako serovao kombinaciju PCI wireless kartica koja vuce net, a reemituje LAN kartica ka drugim kompjuterima i sve je radilo ok. Ja sad imam slican problem, ali kod mene je situacija da umesto LAN kartice imam PCI Wireless karticu i ubih se vec par dana i nikako da namestim... U odnosu na mene mislim da ti imas vise srece i da ces to namestiti za 10 minuta.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.