[ akibono @ 17.10.2008. 12:13 ] @
| imam problema sa opcijom minimize, gore desno, kad god spustim prozor odnosno kad kliknem na minimize skine ga skroz sa ekrana, ne spusti ga dole na liniju da mogu da ga podignem vec ga skloni skroz a kad odem na alt+tab vidi ga i mogu da ga dignem. verovatno je nesto do setovanja al cudi me posto nista nisam dirao i to mi se desilo odjednom i prvi put u zivotu. ako je neko imao isti problem zna o cemu pricam, verovatno je neka glupost u pitanju al sve mora se pita? |
[ skemamen @ 17.10.2008. 12:22 ] @
Sine, potpuno si promasio forum, koje veze to ima sa grafikom i o kojem ti to programu uopste i pricas...!?
[ koska @ 17.10.2008. 18:01 ] @
U svakom slucaju coveku treba pomoc :)
probaj da kliknes desnim dugmetom na taskbar (prazan prostor) i da udes na Unlock....
[ skemamen @ 18.10.2008. 14:18 ] @
... ok, i time je otkljucao taskbar, i...?
namerno pitam o kojem je programu rec, jer ako je nesto specificno i svojstveno za odredjeni program - tada je situacija usko vezana za to, ali ako ima i sa drugim programima isti problem, moze biti rec i o samom OS-u i instalaciji / podesavanju istog...
[ koska @ 18.10.2008. 14:23 ] @
desava se da, u slucaju da je zaklucan taskbar, quicklaunch deo taskbara bude toliko veliki da zakloni deo sa taskovima, a posto je u "locked" rezimu onda se ne vide oni granicnici za sirenje/skupljanje tih menija...
nije u pitanju nikakav program... jednostavno, deo OS-a....
[ skemamen @ 18.10.2008. 15:25 ] @
moze biti u pitanju i program koji ima opciju da mu ne minimalizuje u taskbaru, a mi mozemo danima o tome, poenta je da ne znamo detalje... a covek je do sada valjda i resio muku...:)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.