[ carobnjakbg @ 20.10.2008. 16:02 ] @
pozdrav! imam sledeci problem: ne znam koji je od svih usb prikljucaka koje imam usb 2.0! imam dva prikljucka napred, cetri pozadi, i cetri na pci kartici. device manager pokazuje sledeci podatke: Port installed : Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller - 2937 Port installed : Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller - 2938 Port installed : Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller - 2939 Port installed : Intel(R) ICH9 Family USB2 Enhanced Host Controller - 293C Port installed : Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller - 2934 Port installed : Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller - 2935 Port installed : Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller - 2936 Port installed : Intel(R) ICH9 Family USB2 Enhanced Host Controller - 293A Port installed : ALi PCI to USB Open Host Controller Port installed : ALi PCI to USB Open Host Controller prema ovim podacima, imam dva EHCI usb prikljucka, ali ne znam koji su! i pored toga, izgleda da na svakom od njih prenos podataka nije brzi od 2-3 MB/s, a usb 2.0 bi trebao da ima prenos 480 Mb/s, odnosno 60 MB/s! kako da otkrijem koji prikljucak je 2.0, i kako da prenos podataka bude brzi? |