[ aleksandar-007 @ 23.10.2008. 13:04 ] @
Molim vas ljudi da mi pomognete. Imam problem sa igricama: Radi se o tome da kad igram igrice a igram call of duity 4 i test drive unlimited.. Kad ih krenem igrati igrama 5 minuta i odjednom mi monitor pocrni i jedino sto mogu jeste da restartujem kommpjuter..Ne znam u cemu je problem.
Moja konfiguracija je: Windows Xp 32,
Procesor : E7200, 2,53GHz,
Graficka: Nvidia 9600GT, imam najnoviji driver
RAM: 2,5 GB,
Monitor: Samsung 22, imam driver;
Napajanje: 400W (kostalo je 20 eura)
Takodje mijenjao sam rezolucije igrica ali opet isto. Molim vas da mi pomognete. UNAPRIJED HVALA SVIMA.

[ goldmankm @ 23.10.2008. 13:15 ] @
kako se meni cini, pregrejavanje neke komponente.
Ocisti prasinu po unutrasnjosti kucista, a narocito ispod ventilatora od CPU, pa vidi kako se ponasa.
Da li na grafickoj imas ventilator ili ti je hladjenje pasivno?
Ako je ventilator, mozda ti je i on zaglavio, pa i to proveri.
Srecno
[ helja @ 24.10.2008. 14:34 ] @
Pregrijavanje neke komponente prva solucija, druga je da pokusas sa bar 500W napajanjem.
[ KoKuZ @ 24.10.2008. 20:06 ] @
Citat:
aleksandar-007: Molim vas ljudi da mi pomognete. Imam problem sa igricama: Radi se o tome da kad igram igrice a igram call of duity 4 i test drive unlimited.. Kad ih krenem igrati igrama 5 minuta i odjednom mi monitor pocrni i jedino sto mogu jeste da restartujem kommpjuter..Ne znam u cemu je problem.
Moja konfiguracija je: Windows Xp 32,
Procesor : E7200, 2,53GHz,
Graficka: Nvidia 9600GT, imam najnoviji driver
RAM: 2,5 GB,
Monitor: Samsung 22, imam driver;
Napajanje: 400W (kostalo je 20 eura)
Takodje mijenjao sam rezolucije igrica ali opet isto. Molim vas da mi pomognete. UNAPRIJED HVALA SVIMA.

ovo mi lici na napojnu jer napojna od 20 eura hmmmm cudo da ona moze isporucit toliko...a slazem se da se moze pregijavat i mogo bit procesor ako negrijesim Intel je a provjeri hladjenje..
pozdrav