[ RiciSambora @ 27.10.2008. 21:42 ] @
Treba mi prgram koji moze

- prilikom kopiranja da mi ispise listu file-ova koje nije mogao da ocita odnosno iskopira (ako se kopira sa CD-a)

- ukoliko na destinacionoj lokaciji imam folder sa istim imenom onog koje se kopira da onda u njega iskopira fileove iz iz source foldera, a ukoliko unutar ima file sa istim imenom da i njega kopira samo da mu promjeni ime (recimo doda neki karakter na postojece ime) - da ne vrsi replace.

Nadam se da sam bio jasan. Mogu i dva razlicita programa.

Hvala
Pozdrav.
[ calexx @ 27.10.2008. 21:53 ] @
Za prvi deo ... valjda će svaki da prijavi šta ne može da iskopira ali za listu nisam siguran. Ne sećam se kada sam poslednji put imao problem ovakve vrste. Drugi deo odrađuje naravno Total Commander, uključiš opciju Auto-rename kod kopiranja i on doda (1) i dalje redom na istoimene fajlove.
[ saneldz @ 27.10.2008. 21:56 ] @
Za ovo prvo mislim da moze pomoci YCopy
http://www.ruahine.com/
[ RiciSambora @ 27.10.2008. 22:26 ] @
Nisam ocekivao ovako brze odgovore
Citat:
calexx: Za prvi deo ... valjda će svaki da prijavi šta ne može da iskopira ali za listu nisam siguran. Ne sećam se kada sam poslednji put imao problem ovakve vrste.

Da da, hoce da prijavi i prekine kopiranje, ali kao sto sam napisao vec treba da nastavi kopiranje i da mi izbaci listu onih fajlova koje nije iskopirao.
Citat:
calexx: Drugi deo odrađuje naravno Total Commander, uključiš opciju Auto-rename kod kopiranja i on doda (1) i dalje redom na istoimene fajlove.

OK. Hvala ti.

Citat:
saneldz: Za ovo prvo mislim da moze pomoci YCopy
http://www.ruahine.com/

Pise da moze upravo to. Hvala ti.
Citat:
... When it encounters a file it can't copy it makes a note of it and then moves on to the next file.....

Vidjecu kako radi ovo dvoje pa se javljam.
Pozdrav

[Ovu poruku je menjao Goran Mijailovic dana 28.10.2008. u 15:10 GMT+1]
[ Catch 22 @ 27.10.2008. 22:50 ] @
Citat:
RiciSambora
- ukoliko na destinacionoj lokaciji imam folder sa istim imenom onog koje se kopira da onda u njega iskopira fileove iz iz source foldera, a ukoliko unutar ima file sa istim imenom da i njega kopira samo da mu promjeni ime (recimo doda neki karakter na postojece ime) - da ne vrsi replace.

Windows Vista ovo radi po defaultu... (pita te prvo šta hoćeš)
[ Goran Mijailovic @ 28.10.2008. 14:12 ] @
@ RiciSambora

ne upotrebljavaj "code" tagove bespotrebno, kao sto si video ruži se izgled strane, postoje drugi nacini da se nesto naglasi.