dobro znam sta sam napisao, nije potrebno da se citira. ko prati ove forume zna da prvi pljujem po telekomu gde stignem, naravno ako ima razloga... tako da, ne da nisi u pravu... nego...
kanalisi svoju frustraciju malo konstruktivnije... mislis da se ja ne nerviram zbog telekoma svaki dan??? ali SVAKI dan?
ako vec ne znas, raspitaj se sta znaci ovo "AS15982" u mom profilu...
stvarno, dosta je vise... svi smo revoltirani cinjenicom da necemo dobiti vise uploada, pomalo obradovani relativno bednim povecanjem brzine, al' eto... sta sad? bojkot? necemo vise da koristimo telekomove usluge?
aha... al' juce... ili mozda sutra... danas moramo... hteli, ne hteli, to nam je, sto nam je... neka "pametna" glava je odlucila da ce to biti tako... malo ste se bunili, malo protestvovali i to je to...
pustio sam vas i vise nego sto sam trebao, a dobro znate, svi sto ste redovniji na forumu, da ako nesto ne trpim, to su isprazne, beskorisne price... malo smo zamislili da smo Don Kihoti, malo jurisali na vetrenjace (telekom), malo mastali o gospi Dulcineji (velike brzine), ali cemo na kraju, shvatiti da se treba vratiti u realnost i da ce se sve desavati kako veliki igraci odluce...
i naravno... lock.