[ MurdeR_INC @ 12.11.2003. 11:29 ] @
Ovako:interesuje me koji programi daju mogucnost najboljih desktop thema za Windows XP..... |
[ MurdeR_INC @ 12.11.2003. 11:29 ] @
[ R-Byter @ 12.11.2003. 12:01 ] @
A moze naravno i WindowBlinds.
[ SoulFly @ 12.11.2003. 12:03 ] @
Windows Blinds usporava sistem do ****...tj "jede" ram
kUdtiHaEX: pripazi malo na recnik, ovo nije kupleraj... [Ovu poruku je menjao kUdtiHaEX dana 15.11.2003. u 01:33 GMT] [ Shadowed @ 12.11.2003. 12:22 ] @
WindowBlinds ne daje podrsku tema u XP-u vec je to zamena za shell (explorer.exe) ili je nesto sto se nedgradjuje na prozore ali u svkom slucaju to nisu oni stilovi u XP-u. Ovaj i njemu slicni programi osim sto usporavaju sistem uticu i na njegovu stabilnost (u negativnom smeru).
StyleXP je sasvim OK jer zapravo omogucava koriscenje novih native stilova (ne tema) za XP. [ Nikola Denić @ 12.11.2003. 14:01 ] @
Nabavi disk Xp Plus .. tu imas sve sto ti treba
[ R-Byter @ 13.11.2003. 00:02 ] @
Ma znam da usporava sistem, ali eto, prihvatam kritiku sto se tice svrhe odn. njegove radnje. (zamena za shell-explorer.exe). Nisam znao, hvala!
[ okijuh @ 20.12.2003. 16:47 ] @
1. Da li windowblinds podrzava windows 98?
2. I koliko usporava sistem? 3. Da li ima neki drugi program koji omogucava da 98 lici na xp? [ Billy_boy @ 21.12.2003. 20:48 ] @
Meni se osobno sviđa Talisman Desktop.
Moze raditi kao shell ili kao dodatak koji radi uz explorer. Po mom sudu nije los za one koji vole desktop prilagoditi po svom ukusu (i da slici na XP). Sto se stabilnosti tice nisam ga previse dugo drzao jer nisam jedini koji koristi komp, pa bi volio da onaj ko zna vise napise. P.S. link nisam napisao jer ne znam tocno koji je ali nije tesko naci preko trazilice ili na www.tucows.com [ KCD @ 21.12.2003. 21:18 ] @
Ovaj WindowBlinds meni ne da je usporio sys nego je jos poceo da "puca". U sred podizanja sys(onaj XP logo na crnoj pozadini) zamrzae, a iz kucista se cuje zvuk gasenja kompa. To se desavalo i posle nekog ne odredjenog vremena tako da sam mislio da je nesto sa hardverom(taman sa promjenio pojedine dijelove prije instalacije)
Totalno ga ne preporucujem [ bakiman @ 13.07.2004. 13:03 ] @
Citat: okijuh: 1. Da li windowblinds podrzava windows 98? 2. I koliko usporava sistem? 3. Da li ima neki drugi program koji omogucava da 98 lici na xp? 1. WindowsBlinds moze da ide na Win98 (verovatno je za njega i pravljen). Ja sam ga imao na kompu! 2. Usporava sistem do samog pucanja! Pored toga sto pruza mnogo lepse okruzenje od samog Win98 on je zivo :) njesra!!! Jer kao sto rekoh zestoko usporava sistem, toliko da nisam mogao ni na internet da idem!!! 3. Nemam pojma poz [ kUdtiHaEX @ 13.07.2004. 17:35 ] @
1. Najbolji izvor tema za Windows XP je http://www.themexp.org/
2. Windows Blinds ume da napravi poprilican hao u sistemu, kloni ga se. Isto vazi i za neke programe koji sluze za kompletnu zamenu ikonica u sistemu. Posle kada vratis default stanje, mogu te docekati vrlo mutnjikave ikonice.... 3. Cini mi se da ne, ali opet, zaobidji ga. Ili instaliraj Windows XP. [ Lazarevac @ 13.07.2004. 19:41 ] @
Zar niko od vas ne koristi Style XP?
Meni je on odlican ne usporava preterano amsinu, stavljao sam ga i na racunare sa manje rama... Poslednja verzija me je odusevila sa svojim panter visual styles...a ima ih jos za download, radi samo na XP-u, a moze da menja izgled boot screena u XP-u, logon screen, transparentnost prozora...sve u svemu nije lose. http://www.tgtsoft.com/ [ Shadowed @ 13.07.2004. 22:02 ] @
Svi koji koriste teme za WindowsXP koriste StyleXP. Inace ne radi samo na XP-u - moze i na Win2k3 ;).
A za same teme tj. style-ove imate i www.skinz.org . Ovde ima skinova za sve i svasta. [ borstale @ 13.07.2004. 22:59 ] @
Ja imam loše iskustvo sa menjanjem bootscreana preko StyleXp, ne bi ga preporučio. Što se loggona i ostalog tiče nisam imao problema
[ RAGE @ 14.07.2004. 01:47 ] @
http://www.elitesecurity.org/tema/49206/0#319658
zasad toliko :) [ Lazarevac @ 14.07.2004. 10:33 ] @
Citat: Shadowed: Svi koji koriste teme za WindowsXP koriste StyleXP. Inace ne radi samo na XP-u - moze i na Win2k3 ;). A za same teme tj. style-ove imate i www.skinz.org . Ovde ima skinova za sve i svasta. Bas sam komsiji probao da ga stavim na win 2000 doduse bez servis packova i nije hteo da radi. Mozda je to zato sto sam mu stavio najnoviju verziju...? [ Shadowed @ 14.07.2004. 10:52 ] @
Win2k3 = Windows 2003 Server != Windows 2000.
[ Lazarevac @ 15.07.2004. 12:42 ] @
ups izvini nisam ni obracao paznju...
Znaci radi i na serveru 2003. Kod najnovije verzije style XP-a mi se svidja podrska za boot ekrane ima bas besnih, i linuxoidnih :) [ DaChaS @ 17.07.2004. 01:18 ] @
1.Aston Shell
2. Style XP najbolje oba u kombinaciji i sa malo mastovitosti moze sve lepo da izgleda ![]() [ Marko Medojević @ 11.09.2006. 11:16 ] @
Citat: Ja imam loše iskustvo sa menjanjem bootscreana preko StyleXp, ne bi ga preporučio. [ espresso @ 11.09.2006. 14:30 ] @
Ja ne koristim nikakav program za instaliranje tema već sam samo jedanput izvršio UXThemeMultiPatcher i sada mogu da instaliram bilo koju temu bez ikakvog programa. A bilo je reči o tome i na ovom forumu.
Ovaj pečer prepravlja uxtheme.dll u sistemskom folderu tako da možete da koristite sve msstyles teme kojih ima na netu koliko hoćete. Evo 40 različitih tema: Code: http://rapidshare.de/files/31214266/XP_Themes_MEGA_Collection.rar I multipečer: Code: http://rapidshare.de/files/30982067/UXThemeMultiPatcher4.0.zip [ vaske71 @ 11.09.2006. 15:04 ] @
Tune ap bilo koja verzija osim sto kompletno sreduje ceo racunar od gresaka samo 1 klikom sto smanjuje ikonice i ima najmanje 100 opcija za brzi rad windowsa (sto se itekako poznaje) ima i podrsku za teme ,izmenu ikonica kakvih hocete,
i zaista zaista mnogo zaj*****ija tako da posle njegove upotrebe vas racunar moze izgledati kao da je doso iz svemira !!! Nezaobilazni program koji koristim vec 3 pune godine i toplo ga preporucujem svima , trebao bi biti nezaobilazni program bilo kog srednjeg ili starijeg korisnika .Programi tipa Stle xp, itd su verujte male bebe prema Tune ap-u . Ako skidate ovaj program skinite verziju TuneAp 2004 bolja je od verzija 2006 a posto je program Shareware obratite mi se na PP !!! Program je narocito zgodan za pocetnike jer ima 1 ikonicu koju izbacite na desktop "1 klik Mainterance" koju neupuceni korisnik klikne i Tune ap 2004 mu resi kompletno greske iz sistema narocito iz registry baze , i oslobodi mu nepotrebno dubre sa racunara cime ubrzava rad od windowsom a narocito jedna od dobrih opcija je sto uvek mozete vratiti ranija podesavanja ako se nesto sj*be isto tako dobra opcija je i vracanje iz kante zaotpatke greskom izbrisanih fajlova . Instalirao sam ga na najmanje 100 pocetnika i ostavio im ikonicu 1 klik mainterence koju uvek pri pokretanju racunara puste u rad i tako se oslobodio nepotrebnih dosadnih zivkanja !!! Za starije i srednje korisnike obavezno !!! Za pocetnike odusevljavace se narocito prelepim temama !!! [ zoran_dojkic @ 11.09.2006. 19:27 ] @
Zašto u vreme pojave Viste vadite ovu temu iz naftalina? Sada bi mogli da nastavimo u nedogled, recimo ovako: Pored TuneUp Utilities 2006 još i CCleaner 1.27.260 i deinstalacija programa pomoću Win XP Manager 4.29. Za viruse i slično, NOD 32 i ZoneAlarm PRO 65.722.000. Snimak sistemske particije sa Norton Ghost 2003 ili Acronis True Image 9.1 Workstation 9.1.0.3567. Možda sam nešto propustio, ali i ovo će biti savim dovoljno za bezbedan rad na računaru.
Katanac. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|