[ FearCo88 @ 01.11.2008. 11:22 ] @
| Prijatelji braco kumovi pomagajte. :D Drug mi ima doticni laptop i naravno neznanjem je uspeo da izbrise driver za wireless karticu (sto meni nikada nece biti jasno kako to ljudi uspeju :)). I doneo je meni da namestim i ja se vec dva dana njakam da namestim to ali ne ide, probao sam sve drivere koji su vezani za wireless sa hp-ovog site da instaliram i nece mada je u jednom trenutku proradilo i posle gasenja kompjutera opet nije radilo). E sada mene vise zabrinjava sto uopste nevidim u device manageru wireless karticu. Laptop koristi vistu home 32 ovo ostalo vam netreba ako zatreba recite. HVALA |
[ combuster @ 01.11.2008. 11:41 ] @
Mozda je disable-ovao wireless u bios-u, vidi da to nije u pitanju...
[ FearCo88 @ 01.11.2008. 12:55 ] @
Nema ta opcija u biosu, ali sam isao za svaki slucaj load default setings. I opet neradi!
[ FearCo88 @ 04.11.2008. 15:57 ] @
Pls hellp :( jos nisam namestio!
[ Tinto @ 05.11.2008. 22:35 ] @
Pazi,je li siguran da ima wireless karticu u lap topu,jer HP u dosta masina stavlja samo podnozije za wireless karticu,odnosno samo ima opciono wireless,mora dodatno da se ubaci.
E ako je koristio wireless, onda pogledaj da li je odgovarajuci drajver,reinstaliraj sistem, instaliraj drajver, i moras pronaci servis u kontrol panelu Services koji aktivira wireless i ukljuci ga.Na XP je to wireless zero....a na visti nisam siguran,proveri
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.