[ JabaMS @ 04.11.2008. 08:18 ] @
Pozdrav svima, Imam jedan problemcic koji nikako da skontam kako da resim. Koristim MT v 2.9.51 kao HotSpot + FreeRadius v2.0.5 + MySQL i Daloradius za AAA, FreeRadius , MySQL i DaloRadius sam podesio na "Fedora 9"! Sve radi jako lepo sem jedne stvari. Treba mi nacin da limitiram korisnike na kolicinu prenesenih podataka. Probao sam atributom "Mikrotik-Xmit-Limit" medjutim taj limit vazi samo za to logovanje korisnika, tj. za tu sesiju, i cim se ponovo uloguje, korisnik dobija ponovo isti limit koji je naveden i sve tako u krug! Trazio sam po netu resenje medjutim stvarno nisam uspeo da nadjem nista sto bi moglo da mi pomogne... Izmedju ostalog sam naisao na FreeRadius module "rlm_backcounter" http://projects.asn.pl/freemods/wiki/rlm_backcounter , koji bi trebao da zavrsava posao koji mi treba, medjutim nisam uspeo nikako da ga podesim. Molio bih vas da mi neko objasni dedaljnije kako da ovo resim a da to nije uz pomoc Radius Manager-a, ili bar da mi neko objasni korak po korak kako da ubacim rlm_backcounter u FreeRadius. Nadam se da sam dovoljno dobro objasnio sta imam i sta mi treba! P.S. Treba mi neko NE KOMERCIALNO resenje! Unapred Hvala! |