[ flapalo @ 08.11.2008. 17:29 ] @
Posjedujem nov novcat HP Pavilion dv5-1002nr Entertainment Notebook PC sa AMD Turion X2 RM-70 na 2 ghz Ploca je HP 39F2 sa Atijevim chipsetom (SB700 LPC southbridge) ATI Radeon 3200 grafika RAM 3 Gb ddr 2 PC 6400 (800 Mhz) BIOS je F.05 (originalni), a ja sam ga Flashnuo na F.12, sa HP-ove stranice Dosao je sa Fabricki instaliranom Vistom Home Premium 32-bit, a ja bih htio da instaliram XP, jer mi Vista neda da koristim starije internet kartice, sporije idu igre i sveukupan dojam Viste mi ide na zivce. Ja bih htio da na ovoj konfiguraciji pokrenem XP (ali prilikom instalacije mi se pojavi plavi ekran smrti) i da maksimalno iskoristim procesor i RAM, ali nema sanse da instaliram XP! Ja sam cak prenio HD u drugi laptop, odnosno u HP 6720s i uspio sam instalirati XP i sve je radilo prekrasno dok ga nisam ponovo vratio u originalni Pavilion dv5, onda se opet pojavio magicni plavi ekran, znaci da nije do HD-a! Cak sam i preko floppyja instalirao SADA drivere, ali djaba sve ubi me plavi ekran! U BIOS-u nemam opciju da uradim Disable native SATA Mode i zato mislim da je problem u BIOS-u Upomoc bilo tko |