[ delija_sever031 @ 10.11.2008. 12:23 ] @
Ne razumem se u DVD playere ali hocu da kupim jedan do 60 eura pa me interesuje vase misljenje koji je dobar za te pare,hvala
[ lancia88 @ 10.11.2008. 14:00 ] @
Pozdrav,

vidi, ukoliko kupis DVD player samo uzevsi u obzir cenu, moguce da neces biti srecan sa njime u bliskoj buducnosti. To je odavno toliko jeftina roba da vredi pazariti onosto se uklapa u Tvoje licne zahteve. Recimo, danas je veoma biran USB ulaz ali i sta preko njega moze da se gleda. Naime, kod nas trenutno samo Pioneer ima model (od 100-njak eura) koji moze da vrti sadrzaj sa eksternog harddiska preko tog USB ulaza, dok ostali citaju, ali sa Flash memorija. Ovde je opet problem sto su malo i spori dok to citaju. Dalje je mnogima bitno da ima HDMI izlaz, ko ima TV sa ovakvim ulazom, zazalice ako ikako drugacije poveze na njega DVD ili racunar. Nekome je bitno i da ima ulaz za mikrofone da se "karaoka" sa drustvom, itd.

Definisi lepo svoje zahteve pa onda da proberemo nesto i da probamo da suzimo na taj cenovni rang sto blize.

Za pocetak, pokusaj sa razmisljanjem na temu Quadro933, ima cak i citac za par tipova kartica.
[ delija_sever031 @ 10.11.2008. 14:52 ] @
Kao sto rekoh stvarno nemam pojma o ovoj vrsti uredjaja tako da ni nemam neke zahteve jer ni ne znam sta je moguce dobiti,samo mogu da kazem da planiram da kupim u Austriji,ako to znaci da moze biti jeftinije nego kod nas
[ delija_sever031 @ 18.12.2008. 10:14 ] @
Uzeo sam Philips DVP3260/12,nadam se da nije los