[ itf @ 10.11.2008. 14:26 ] @
| Poštovani,
Pošto sam službeno vlasnik Turbo C++ 2006 Pro kopije nemam pravo skinuti InfoPower Grid Essentials za C++ Builder/Delphi, već to imaju pravo samo korisnici koji su kupili zadnje izdanje (BCB, DELPHI) 2009. Ima itko tko to može skinuti pa da mi pošalje? Bio bih jako zahvalan s obzirom da dugo tragam za nekim boljim DBGridom.
Ukoliko netko želi, može poslati na mail [email protected]
Hvala. |
[ stankons @ 12.11.2008. 08:01 ] @
Poz,
kad ti vec niko nije odgovorio, ako ti je vec bitan grid, da li znas za DevExpress? ( http://devexpress.com/)
Nemam infopower, a DevExpress mozes skinuti sa sajtova kao sto je na primer:
http://search1.fixdown.com/fixdown/query1.asp?keyword=devexpress
Ako neko pita, nisam ti ja ovo rekao 
[ itf @ 12.11.2008. 09:25 ] @
Hvala, ali već znam za to, kao i za QuantumGrid, ali ne mogu to nikako instalirati. Pri compiliranju paketa mi uvijek javi da mu fali nekakav .dcu. Postoji li ikakav instaler za to? :)
[ savkic @ 12.11.2008. 10:54 ] @
> Pri compiliranju paketa mi uvijek javi da mu fali nekakav .dcu.
Kao na primer? Da li si pretražio čitavu sve DevExpress dirove za tim fajlom (ali bez ekstenzije)?
[ itf @ 12.11.2008. 10:58 ] @
Kao npr. dxUxTheme.dcu. Naravno da sam pretražio. Nema niti jedna datoteka s tom ekstenzijom u kompletnom set-u paketa. Bez ekstenzije ih ima više koji počinju s tim imenom jer postoji kompletan dxUxTheme paket, i to u mnoštvo verzija, ali ništa neće compilirati bez tog .dcu.
[ savkic @ 12.11.2008. 13:35 ] @
> Kao npr. dxUxTheme.dcu. Naravno da sam pretražio. Nema niti jedna datoteka s tom ekstenzijom u kompletnom set-u paketa. Bez ekstenzije ih
> ima više koji počinju s tim imenom jer postoji kompletan dxUxTheme paket, i to u mnoštvo verzija, ali ništa neće compilirati bez tog .dcu.
Ako si skinuo kompletan paket onda mora postojati dxUxTheme.pas, isto važi za sve drugo fajlove.
[ itf @ 12.11.2008. 14:02 ] @
dxUxTheme.pas postoji, kao i nekoliko verzija različitih dxUxTheme projekata (za svaki IDE zasebno), ali se sam dxUxTheme paket neće compilirati bez dxUxTheme.dcu.
[ savkic @ 12.11.2008. 14:42 ] @
> ali se sam dxUxTheme paket neće compilirati bez dxUxTheme.dcu.
;)
A šta misliš kako nastaje .dcu fajl? Ako imaš .pas onda ti .dcu ne treba.
[ itf @ 12.11.2008. 14:44 ] @
Očito treba, jer plače da ga nema čim krenem compilirati paket.
[ savkic @ 12.11.2008. 14:52 ] @
> Očito treba, jer plače da ga nema čim krenem compilirati paket.
Još jednom, ne treba. Ako kompajliranje ne prolazi greška je do tebe, proveri da li si ubacio dir gde se .pas fajl nalazi u search path.
[ itf @ 13.11.2008. 16:11 ] @
Ok. Greška je u meni, ispravio i sada radi. Ali opet ima problem. Kada instaliram paket sve je super i krasno dok ne zatvorim IDE. Kada ga ponovo otvarim onda javlja da taj isti paket ne može pronaći, iako navede točnu lokaciju do njega i njegovo ime. Onda ga opet nanovo moram dodavati, i opet kad ponovo pokrenem IDE on javlja da tog paketa nema.
U čemu je štos?
[ savkic @ 13.11.2008. 17:35 ] @
> Kada ga ponovo otvarim onda javlja da taj isti paket ne može pronaći, iako navede točnu lokaciju do njega i njegovo ime.
Da li ne nalazi paket ili neke od fajlova iz paketa, šta tačno kaže? Da li pre zatvaranja Delphia sve snimiš?
[ rambo @ 13.11.2008. 18:05 ] @
Možda će te zanimati da pročitaš ovu temu
http://www.elitesecurity.org/p1605655
Pozdrav
[ itf @ 13.11.2008. 21:30 ] @
Citat: savkic: > Kada ga ponovo otvarim onda javlja da taj isti paket ne može pronaći, iako navede točnu lokaciju do njega i njegovo ime.
Da li ne nalazi paket ili neke od fajlova iz paketa, šta tačno kaže? Da li pre zatvaranja Delphia sve snimiš?
Ne nalazi paket. Javi da ga traži na onoj lokaciji odakle sam ga instalirao, i iako on tamo postoji on ga ne vidi.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|