[ Ovomojela @ 11.11.2008. 15:29 ] @
Preradio sam Windows u NLite-u i skratio ga dosta ali imam dva problema. Prvi se odnosi na MS-Office 2003 a to je da kad hocu da ga instaliram stalno mi prijavljuje gresku da mi ne valja serijski broj a na normalnom Win-u taj broj radi i instalira se bez problema. Slicna je situacija i sa MSN-om. Kada mi trazi onaj obavezni update prijavljuje gresku i nece da se update-je.
E sad, da li sam nesto izbacio potrebno za te stvari, neki MS service i sl.? Inace, shemu WinNLite-a sam radio po nekom vec gotovom uputstvu, dobijem slicno kao TINYXP, znaci skoro maksimalno okrnjen ali primetno je brzi na sporijim masinama.
[ goldmankm @ 11.11.2008. 16:59 ] @
naš narod kaže:mač sa dve oštrice.
[ Ovomojela @ 11.11.2008. 18:43 ] @
Hehe...upravo to! Nego se pitam ima li nesto (neki MS dodatak) sto mogu naknadno da instaliram da mi sa ovim programima ne pravi te probleme?
[ Take 5 @ 12.11.2008. 01:37 ] @
Citat:
Ovomojela: Nego se pitam ima li nesto (neki MS dodatak) sto mogu naknadno da instaliram...

Ima, taj dodatak se zove regularna instalacija Windows-a (zaboravi "tiny", "black angel's", "black viper's"), posle malo podesis par stvari i gledas kako sve radi (isto fino i brzo, al' "normalno brzo")
:)
[ Ovomojela @ 14.11.2008. 14:31 ] @
Ipak ima a zove se Office 2007 (a provereno radi i OpenOffice)! Ipak moramo pratiti trendove. :) A za MSN opet ima alternativa - Pidgin! Nije tako nasminkan ali radi posao. Uostalom ja ga (MSN) i ne koristim toliko tako da sam resio ovaj prob.