[ NiR @ 16.11.2008. 16:40 ] @
| Desio mi se sledeci problem: USB Eksterni HDD (maxtor 500gb -7200) koji sam nekih 6 meseci koristio iz cista mira zahteva od mene
formatizaciju?! Zashto!? ne znam... Kada udjem u detalje hdd svuda stoje nule i nepoznate velicine tog uredjaja. Dakle kompijuter ga prepoznaje kao hdd uredjaj ali kada pozelim da udjem unjega zahteva od mene Format. Sta da radim da bih moje podatke povratio nazat? |
[ Seyokiller @ 16.11.2008. 22:23 ] @
ONTRACK EASY FILE RECOVERY probaj sa njim
Sve informacije imas na:
http://www.ontrackdatarecovery.com/
[ Jovan 1988 @ 17.11.2008. 00:21 ] @
prelistaj pretragu,na elitu se vec pisalo o slicnim problemima.Trazi program Fix drive.
[ Goticni @ 19.11.2008. 07:32 ] @
Otisla ti je FAT\NTFS\???? (koji god file sistem koristis na njemu) tabela. Hiren's boot cd ima nekih finih alatki za sredjivanje toga!
poz
[ NiR @ 19.11.2008. 18:46 ] @
Havala drustvo na odgovorima. Ovog puta sam dobro prosao. Jednostavno iskljucio sam ga iz struje par minuta ukljlucio i sada radi. Izgleda da nije bila greska o kojoj smo svi mi mislili. Pozdrav Svima!!!
[ Stranger2 @ 20.11.2008. 17:14 ] @
ako bude zatrebalo:
za probleme sa ostecenim fajl sistemom i particijama, hard diskova, memory kartica, usb memorija itd.. dobar program je PC Inspector Smart Recovery. besplatan je.
on prema podacima koje nalazi, prepoznaje o kojem fajl sistemu je rec i obnavlja te podatke ispravnim ili bar omogucava izvlacenje fajlova koje je moguce spasiti.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.