[ megapyxeltoda @ 17.11.2008. 22:27 ] @
| Dakle treba mi doticni uredjaj koji znam da je cenom mizerija-7 8 -12,15 evra max,ali ne bih da kupim uredjaj koji je krsh pa da posle imam gomilu sitnih peripetija i dilemu-dal reklamirati i blamirati se za male novce a opet s druge strane,bacio si nebitno koliko...
Dakle:koji su se uredjaji pokazali OK(kojih ima da se kupi kod nas) i koliko okvirno dati kesa...?Kontam da treba juriti uredjaje 1 klase i/tj.usb 2.0,i valjda neki kolko tolko brand name:MSI,Canyon,ili shta vec...?da ne loopam>od onog shto je u kao varijanti je neki MSI,drugar ga ima OK je,Canyon koji je 1 klasa i deluje OK i neki D-Link DBT 120 koji videhna NETu i deluje skrrroooz OK uredja samo ne znam koliko ga ima kod nas i koja je cifra...?
Bdw pored standardnog povesivanja mobitela sa compom probao bih da i koristim bluetooth slushke Motorola HT 820 koje su i handsfree kao i za slushanje muzike...Raspalite unapred zahvalan na bilo kakvimsavetima i sugestijama... |
[ Majstor_Pućko @ 17.11.2008. 22:54 ] @
Klase ti definisu domet. Vise inaformacija imas
ovde. Ja apsolutno ne vidim razlog koriscenja Klase 1 koja ima domet 100m, mada ja predpostavljam da je efektivni podosta manji. I to covek da se zraci, bez obzira o koliko malim snagama se radilo, kada ima Klasu 2 koja ima domet 10m, sto je vise nego dovoljno, a pri tom ima mnogo manju snagu.
[ Masamunea @ 18.11.2008. 12:45 ] @
Uzmi prvi na koji naidjes (do 10 evra) i uzivaj. Nemoj da razbijas glavu sa glupostima.

[ SoulFly @ 19.11.2008. 00:41 ] @
izbegni sve shto je BlueSoleil !!!
ja licno imam jako losa iskustva sa njim... stalno se neshto zaglupljuje
ako neko ima bolje iskustvo, neka me demantuje
[ megapyxeltoda @ 19.11.2008. 15:25 ] @
^ ...e bas to kupih-MSI star key i sta ja znam,ne radi lose...drugar je imao isti tj ima pa sam zato i kupio,kao kolko-tolko pouyzdanu varijantu....1050 din,Jedino sto nisam uspeo da povezem sluske na comp,ne nalazi ih al to je vec posebna problematika...>ako neko zna nacin da to odradim nek kaze necu mu nista :)
[ Miroslav Cvejić @ 19.11.2008. 15:39 ] @
Motorola HT820?
Ugasiš sluške, pa stisneš M taster na levoj sluški i drižiš 10 sekundi, onda tražiš uređaj na računaru.
E sad, ne podržavaju svi bluetooth adapteri A2DP. Možda je u tome problem.
Inače, sluške su cool za muziku, za filmove i nisu jer kasni zbuk primetno (za igre isto očaj).
[ megapyxeltoda @ 19.11.2008. 16:23 ] @
ej druze hvala Ti ppuno evo uspeo sam nekako da ih povezem kao i da winamp nateram da saradjuje i ono,ne cuju se lose...evo sad cu probati neki divx bre zakon je ne trebaju mi one sa kablom...!A tek za handsfree sto su dobre-vozim bajs i nemam potrebu da vadim telefon iz dzepa vec se jednim dugmencetom javim-ma extra...!
[Ovu poruku je menjao megapyxeltoda dana 19.11.2008. u 19:44 GMT+1]
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.