[ spartanac86 @ 17.11.2008. 22:30 ] @
U Jbuilder je postojao Wizard koji je bio dovoljno inteligentan da u .jar spakuje samo .class fajlove i ODGOVARAJUCE :) resurse, a ako su u projektu postojale linkovane eksterne biblioteke (.jar, .zip, ili class folderi) cini mi se da je on poredio sta se od toga stvarno koristi (na osnovu import-ova u source kodu) i na osnovu toga ubacivao samo one koje su potrebne, a visak nije eksportovao...Naravno ako je biblioteka .zip raspakovao bi prvo pa lepo na korektan nacin smestio to u novoformirani .jar...Uz to je imao i lep .exe wrapper...ali duga prica E sad nista od ovog ne radi kako treba u novom JBuilder 2008 tj. Eclipse! Prvo Wizard za .jar je totalno glup (ili ja ne znam da konfigurisem?) i trpa sve zivo iz foldera projekta pri eksportovanju, takodje nece da ubaci eksterne biblioteke, ako se nesto javi slucajno na dva mesta prijavljuje greske i nece da eksportuje. Uz to generise i enormno velike .jar?!! A kod mene su biblioteke za vise projekata smestene u jedan isti folder i mislio sam da ukljucim lepo *.* u svaki projekt, a neki alat pri eksportovanju da analizira "import"-ove u source i da u .jar eksportuje samo one koje zaista trebaju za dati projekat...Ima li tako nesto, plugin ili sl?? Kako ovo resiti? |