[ NemanjaM021 @ 19.11.2008. 00:03 ] @
Pozdrav ljudi, posto se dosta slabo snalazim u ovoj oblasti, zamolio bih nekoga da mi pomogne ili bar da savet kako da realizujem ovo. Naime, o cemu je rec. Imam malu kucnu mrezu od 4 racunara. Dva su klijenti, jedan je kao File Server i sluzi za skidanje torrent-a (pristup preko WebUI) i povremeno laptop se nadje. Da, zaboravio sam da napomenem da sam na ADSL-u, Neobee. Imam svoj router i na njega nakacen switch i ap. Ja bih hteo da na tom racunaru koji predstavlja server, instaliram neki softver za baratanje sa mailom (da li je to Outlook ili neki mail server), da on skida stalno mail sa 4 razlicita naloga (sto neobee, sto gmail, hotmail), a da na drugim racunarima samo recimo cuci neka aplikacija u tray-u koja ce me obavestiti da je primljen mail. Kompletan mail bih cuvao na mom serveru i da ako otvaram, vucem direkt sa mog servera. Glavni razlog za ovo je taj sto mi fst fajl outlook-a nenormalno raste i pocinje zesce da smara kad treba otvoriti outlook, posto se dize godinama, a i da nadjem jos neku primenu za malo iskoristeni server. Ako neko zna, molio bih za pomoc Hvala |