[ 0021 @ 19.11.2008. 21:09 ] @
Hteo bih da napravim dugmetarsku master klavijaturu. ko mi moze pomoci kakobih napravio midi plocu -midi iterfejs sa ili bez dinamike. pozdrav |
[ 0021 @ 19.11.2008. 21:09 ] @
[ buljko @ 19.11.2008. 22:07 ] @
Zorane, to je sizifov posao... Mehanika je skupa, elektronika beznacajno jeftina u odnosu na sve ostalo (pricam o opciji "bez dinamike)! Firme koje se time bave ce ti ustedeti nekoliko meseci zivota i nerviranja! To nije posao za obicnog korisnika - pocetnika! Bar vama u DEU to ne bi trebalo da predstavlja problem.
[ zeoN_Rider @ 19.11.2008. 22:30 ] @
Mislim da u Nemačkoj nema čoveka koji to prepravlja.
Najbolje je uzeti Rolandov Midi, ne znam koji model ali lako ga je naći na netu. Slažem se sa Buljkom to je sizifov posao. U Srbiji to radi jedan lik iz Indjije ili Stare Pazove, ni Ja se više ne sećam. Lično sam video tako prepravljene harmonike, iskreno da ti kažem ne svidjaju mi se. Pozdrav zeoN_Rider [ 0021 @ 19.11.2008. 22:35 ] @
u svakom slucaju bih to uradio ako mogu doci do midi ploce
[ buljko @ 19.11.2008. 22:36 ] @
Citat: zeoN_Rider:U Srbiji to radi jedan lik iz Indjije ili Stare Pazove, ni Ja se više ne sećam. Indjije. Citat: Lično sam video tako prepravljene harmonike, iskreno da ti kažem ne svidjaju mi se. Bas tako... bljak! I ne traje dugo! Jedina uteha je sto se lako opravljaju A zicama od gitare! ![]() [ buljko @ 19.11.2008. 22:49 ] @
Vezano za pethodni post...
Citat: 0021: u svakom slucaju bih to uradio ako mogu doci do midi ploce Ovo sto "lik" iz Indjije radi je samo matrica koja ide na kontroler koji je, opet, jako lako i jeftino mozete uraditi u Home Made varijanti ali, ne znam zasto (a radio sam ih), nikada to nije ono sto (za MALO vise para a MNOGO manje truda) mozes kupiti... makar trigere pa na sopstvenu doradu! Jos jednom... siguran sam da nije isplativo eksperimentisati sa MIDI-jem koji radi ili ne radi u odnosu na gotovu soluciju koju Vam neko nudi uz garanciju. MIDI i nije neka nauka, glup interface, samo je pitanje, RADI ili NE RADI. Najveca muka koja Vas moze zadesiti ( sa Home Made kontrolerima) je MIDI koji POVREMENO radi (ili ne radi). [ zeoN_Rider @ 19.11.2008. 23:34 ] @
Baš tako Bljak, pogotovu kako je to sklopljeno Sačuvaj Bože!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa deca bi iz OTO-a bolje napravila! Pozdrav zeoN_Rider Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|