[ raub @ 27.11.2008. 14:35 ] @
Moj prvi susret sa Iptv servisom je podeljen.Trajalo je to nekoliko minuta.Samo konfigurisanje,znači unos PUK i lozinke proteklo je bez problema,menjanje kanala je oko 3 sekunde,i sve je lepo radilo i kada smo ponovo prebacili na Iptv daljinski je postao mrtav.na pozdravnom ekranu stoji dijalog za unos lozinke i to je to Ni makac.Daljinski sam po sebi reagije,svetli žmirka ali nema vezu sa stb prijemnikom.Tehničku službu sam zvao i doći će rekoše.E sad važno da sam potpisao ugovor a kada će daljinski da profunkcioniše e to je...?
[ gufi @ 27.11.2008. 16:32 ] @
Ni moja iskustva nisu bas najsjajnija. Koristim IPTV vec dve nedelje (mesec dana je free) i posle pocetnih problema tipa: server na centrali nije podesen, posle reseta ne radi... A i kad proradi prva stvar koja ne valja je to sto mu treba 10-20 (ponekad) sekundi da povuce neki kanal, a to ne znaci da da ce kanal i da proradi. na primer HRT1 i OBN skidaju sa satelita i ako je tamo free onda mozes da gledas... kanal MGM (cirilicni titl) radi ponedeljkom i utorkom, a vec u sredu imas samo titl bez slike, a u cetvrtak i petak nema ni titla... Private Spice ne radi vec danima...

Drugo: Uredjaj ima JEDAN scart izlaz!!! Ni mogucnost HD_a, a samo na jedan TV. Daljinski??? Nisam uspeo da ga nateram da proradi na LG LCD_u!!!

Kvalitet slike je OK. Sve ostalo ne moze da dobije prelaznu ocenu, a pogotovu CENA. Prikljucak treba da se plati 5000 dinara i oko 600 din. mesecno. Zasto prikljucak? Zar ne bi trebalo da im bude dovoljno to sto cu da placam 600 dinara za osnovni paket? Pa i jos ako uzmem neki od dodatnih paketa... Ne, prikljucak!!! Kao u stara socijalisticka vremena...

Sto se mene tice, ja im vracam spravu.
[ angelos @ 27.11.2008. 17:26 ] @
@gufi
Ko ti reche da placas 5000 ?
Meni u ugovoru pishe da je 1din. za ostvarivanje mogucnosti i 1din za jos nesto uz prvi rachun ako ne vratis opremu plus mesecna pretplata za konf. paketa?
Shta si ti crni sine potpisao ? Lol
[ allexx @ 27.11.2008. 18:48 ] @
Pozdrav svima... Ne mogu da verujem da ste toliki baksuzi, kako to svi imate problema i negativna iskustva?
Ja u Nis-u prijavio za uslugu, sve na vreme, na vreme zvali u roku od 4 dana od prijave, uzeo STB prikljucio, nije htelo da radi, odneo u PTT sredili za 2 min... to i nije neki problem, onda odneo kuci, pustio i SVE radi kao podmazano, cak sta vise pustio sam neki kanal onda izaso iz kuce (ceo dan nisam bio kuci) i vratio se, sve u redu, sve radi. Nijedna promedba za rad... i nijedna primedba za funkcionalnost, jos kad pomislim da je ovo "NA PROBU" kako pise na sajtu, radi odlicno...daljinac extra, sve radi imam ga vec 15 dana i jace.

Kako Vama ne radi nije mi jasno.

Pozdrav, i zelim Vam da i Vama radi ko sto radi i meni, bez ijednog problema.

[ raub @ 27.11.2008. 18:57 ] @
mora to da im se vrati i gotova stvar ne znam samo kako da umesto huawei hg520s vratim dobri stari Aolynk
[ gufi @ 27.11.2008. 18:59 ] @
Dva lika iz Telekoma (centrala Konjarnik) kad su doneli uredjaj, a mislim da je pisalo u ugovoru... Provericu.
[ raub @ 27.11.2008. 19:37 ] @
Ok Allexx,da sačekamo istek probnog perioda,valjda će biti bolje,a što se tiče mog ličnog problema sa daljincem rešeno je baš ovde na ovom forumu koga blagosiljam.U pitanju je:
Držati istovremeno STB i OK i uneti tri nule,Samsung sam sredio sa kodom 345.Eto to bi bilo to.A što se tiče huaweia objektivno govoreći ispod je očekivanja.
[ djricky @ 27.11.2008. 21:12 ] @
vec postoji tema o IPTV-u. ne pokrecite nove.