[ ymagandy @ 28.11.2008. 23:28 ] @
U zadnje vrijeme dešavaju se neki problemi na kompu, jer Gom player ne može da otvara neke sasvim normalne formate. Kao primjer navest ću jedan anime koji imam a epizode su mu većinom u .avi i .mkv formatu, ne mogu ih nikako otvoriti, u gom-u ide zvuk i titlovi ali je sve crno, a u ostalim playerima (media player classic, VLC, winamp, WMP) krene i slika ali kao da mu fali codec izgleda ono kao kad je pokvarena slika na TV-u pa je sve ukoso i neke linije idu preko ekrana. Evo šta sam ja sve probao: instaliro najnoviji k-lite codec pack, provjerio u control panelu je li driver u redu (jest, odnosno bar nema žutog upitnika u device menageru što znači da je grafički driver uredno instaliran), deinstalirao totalno codece jer sam na netu vidio da Gom player sam nosi svoje codece i ništa od ovoga nije upalilo. Važno je još da kažem da ponekad mogu gledati jer ponekad sve radi OK, evo recimo prije sat vemena sam stavio DVD sa epizodama i sve je savršeno radilo i taman kad sam pomislio da je problem riješen kad sam 15-ak minuta kasnije ponovno uključio opet isti problem. Također sad odjednom mi gom ne pokreće ni .flv datoteke, a ni ostale filmove i video fileove. Još da napomenem da nisam samo probao s gom playerom nego i sa WMP, MPC, Winamp, VLC. Ako neko zna kako da riješim problem stvarno trebam pomoć, jer baš nekako frustrira Unaprijed hvala |