[ Ajdinn @ 01.12.2008. 17:01 ] @
raja imam problem s umrezavanjem.Imam obicni pc i imam laptop.Na obicnom pc-u imam bezicni internet(internet koji se sadrzi od antene na kojoj se nalazi kabel koji vodi do mrezne kartice koja se nalazi u samom pc-u i na koju se navrce kabel od antene.Kupio sam ruter i dva komada crossover-a(mreznog kabla).Jedan dio crossover-a sam ustekao u pc,a drugi kraj u ruter.Drugi kabel sam uzeo i ustekao ga u slot 2 od rutera,a drugi kraj u laptop.Otisao sam na wireless network controler i nariktao na obicnom pc-u opciju shere.Mislim da bi to trebao da ukljucim zbog seranja konekcije i dr.Nariktao sam ip adresses na sl.nacin:ukucao sam iste ip adresses na laptop osim zadnjeg broja (npr.ako je bio 123.105.0.1 na laptop sam stavio 123.105.0.2.Ne znam u cemu je problem?Nemam net-a.A laptop mi ne reagina na crossover bio ukljucen ili ne ne prepoznaje ga.Dali moram nekako installirati lan ili????.Ponavljam net mi nije dsl vec Bezicni net koji se dobija preko signala /antene.Napomena!!!!Na ruteru se ne nalazi nikakva antenica niti bilo koje mjesto na koje bi se mogao navrnuti seraf od antene .Unaprijed vam se zahvaljujem HVALA Ajdinn |