Imam i ja problem! Neko je upao u moj trezor u Svajcarskoj i ukrao mojih tesko zaradjenih milijardu EUR
Pre svega moras vise informacija da pruzis, ne mozemo mi da ti zavirimo u mozak i znamo sve sto ti znas. Pre svega, koji sistem koristis? phpBB,SMF,InvisionPowerBoard? Dalje, da li imas pristup hosting panelu, tamo gde hostujes sajt? I ako imas da li imas pristup alatu za rad sa bazom, najcesce je phpMyAdmin. Trebas tu da se ulogujes sa korisnickim imenom i sifrom
za bazu, ne za forum. Onda trebas da nadjes tabelu gde se cuvaju informacije o korisnicima najcesce se zove users, nadjes zapis gde je tvoje korisnicko ime, onda lepo nadjes polje password, tamo ce biti niz slova i brojeva, bez bilo kakvog znacenja, lepo ces da obrises to i da ubacis novi hash, imas na
ovoj stranici generator, lepo ukucas sifru iskopiras novi niz, i upises tamo gde je stajao stari hash, ako napadac nista ostalo nije menjao/ostetio, sve ce raditi sasvim ok. Eto kada to zavrsis, onda si: "Faca u Kostolac, bre", pa mozes pred drustvom da se hvalis kako si "kaker"

Pozzzz.