[ misteryns @ 03.12.2008. 11:42 ] @
| Hocu da pokrenem deamon tool u Visti,pokrecem je prvi put,ali dobijam sledece upozorenje.."Please use local administrator account to run DEAMON tolls for first time!"..Inace moj account u visti je administrator,i jos nesto,mozda vezano za isto..na koji nacin mogu da nesto prevucem sa C particije,gde mi je XP na vistu,tj,dok sam u Visti,da kopiram nesto sa c particije,isto je problem oko administratorsko statusa i odobrenja..inace koristim vista ultimatex64,amd x2 3600...ako neka zna,bio bih mu zahvalan...veliki pozdrav |
[ misteryns @ 03.12.2008. 14:03 ] @
Resio sam problem sa daemnom tools-om..jednostavno treba uci na administratorski nalog u vistu,znaci ne na onaj koji inace ulazite,vec na drugi,administratorski...i tad sam je pokrenuo..ali ne mogu da nadjem resenje za drugi deo problema...
[ milan1233 @ 03.12.2008. 18:14 ] @
To za daemon tools si jednostavno mogo desni klik na ikonicu pa Run as administrator, a ovo drugo ne znam stvarno!
[ misteryns @ 03.12.2008. 22:01 ] @
ajde jos malo da dosadjujem,da li na vistu x64 moze da se instalira colin mc rae dirt,jer prilikom pokusaja instalacije izbacuje gresku is not valid win 32 application..???
[ Milan Gligorijevic @ 03.12.2008. 23:34 ] @
Za kopiranje fajlova verovatno trebaš da preuzmeš dozvole. Prelistaj malo temu =>
http://www.elitesecurity.org/t...-Instalacija-podesavanje-Viste
Ili koristi pretragu, ključna reč
ownership.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.