[ batarus @ 04.12.2008. 13:45 ] @
Drugari,
Imam staru onu uticnicu sa ona tri pipka! naravno hocu da je prevezem da radi sa novom onom kombinovanom, sa starim prikljuckom i sa 2 nova panasonic prikljucka!
(slika u prilogu)
Zna li neko ZIVOPISNO da mi opise kako da povezem da mi radi i ona stara i JEDNA ova nova panasonic (koju cu da koristim za MODEM) Hvala!

http://www.symbolin.com/www/pics/items/portal/221.jpg
slika uticnice koju hocu da ugradim

Hvala!!!
[ Joker @ 04.12.2008. 14:45 ] @
Ako se dobro secam ta tri prikljucka na uticnici su vec medjusobno povezana, pa ti liniju samo na jednom mestu treba da uvezes.
[ Backy @ 04.12.2008. 14:47 ] @
oznaka za panasonic utičnice je rj-45 ;) e sad, pitanje je zašto bi hteo da radi samo jedna? normalnim povezivanjem rade sve 3, pa u zavisnosti od odgovora na prethodno pitanje može da se smisli neko rešenje...
[ nkrgovic @ 04.12.2008. 14:52 ] @
Citat:
Backy: oznaka za panasonic utičnice je rj-45 ;) e sad, pitanje je zašto bi hteo da radi samo jedna? normalnim povezivanjem rade sve 3, pa u zavisnosti od odgovora na prethodno pitanje može da se smisli neko rešenje...

RJ-11. RJ-45 su 8-pinske, obicno se koriste za mreze.

I da, kad ovakvu uticnicu povezes na dve zice koje dolaze iz reglete rade sve tri uticnice. Ako treba da ne radi jedna, mislim da to moze da se resi cvikcanglama :) - ali ne vidim poentu. Nista ne boli da rade sve tri.
[ batarus @ 04.12.2008. 15:23 ] @
AMAN ljudi!
Nisu mi povezane zice u toj uticnici!!!
A zar je bitno dal je RJ45 ili RJ 11 Nebitna stvar!
Meni je bitno da sve to povezem i da radi!
dal povezao obe Panasonic ili samo jedno i to je nebitno! zna li neko kako idu zice i koja sa kojom se spaja i koja sa kojom rupom ili sta god vec?!

H V A L A ! ! !

[ calexx @ 04.12.2008. 17:17 ] @
Pogledaj na toj utičnici koje žice povezuju srednja dva pina na RJ11 utičnicama pa njih poveži na dolaznu liniju. Pogledaj i staru utičnicu da bi video koji je raspored za ta tri stara pipka.