[ Ivek33 @ 08.12.2008. 15:23 ] @
Ji li netko imao sličnih problema i iskustva.? Postoji LAN u Workgroup ( Firma ) od 15 računala ( 192.168.0.5 - 192.168.0.254 ) Dodatno sam instalirao sam tri PC-a ( Windows je legalna licenca ) i priključio na mrežu. Prva dva kompa rade bez problema u mreži i vide umrežene kompove kao i šerane foldere na svim kompovima u mreži. Prilikom klika na Network Place => View Network Group nema problema na prva dva kompa . Na trećem kompu, prilikom klika na Network Place => View Network Group treba mu vječnost da prikaže sva računala u workgroup. kada pingam ( IP ) neko od računala ( sa ovog trećeg ) izgubim poneki paket ovo su slučajevi pinganja: ping 192.168.0.49 prvi paket izgubljen drugi paket prolazi treći paket prolazi četvrti paket opet izgubljen nakon nekoliko minuta opet isti ping i: prvi paket prolazi drugi paket prolazi treći paket prolazi četvrti paket izgubljen nakon nekoliko minuta opet isti ping i: prvi paket izgubljen drugi paket prolazi treći paket prolazi četvrti paket prolazi S obzirom da do sada nisam radio sa ovako "velikom" mrežom zanima me je li netko imao slična iskustva i gdje je problem ? btw: nisam imao trenutnu mogućnost većeg istraživanja ![]() ostali vide taj "treći" u mreži ali imaju problema prilikom pristupa istom kompu. Vječnost da bi pristupili ? |