[ s.makic @ 08.12.2008. 21:19 ] @
| Hitno mije potrebna pomoc da rešim sledeči problem, kad hoću da otvorim participaciju D izbaci mi sledeću grešku "resycled\boot.com is not a valid Win32 application". Nekoliko puta sam reistalirao i ponovo istalirao Windows na participaciji C al nisam rešio problem. Participaciju C normalno otvaram, dok na participaciju D mogu da otvorim samo putem nekih programa kao što su Total commander ili Alhokol. Molim stručnake dami pomognu kako da ovo rešim i zog čega je do ovoga došlo, unapred hvala. |
[ milan1233 @ 08.12.2008. 21:37 ] @
Sorry bate, ali nije participacija nego particija, i nije Alhokol nego Alkohol ;)
[ Take 5 @ 09.12.2008. 01:23 ] @
Mrzi te da trazis po forumu, a vec je bilo postavljano ovakvo pitanje bezbroj puta...
Citaj malo komentare, nije funkcija foruma u pruzanju brze besplatne tehnicke podrske.
PS
'Ajd samo jos ovaj put, al' sledeci put prvo malo pretrazi forum kada budes imao neki problem...
;)
Probaj sa
programcicem prilozenim uz poruku
[ s.makic @ 10.12.2008. 15:42 ] @
Hvala na ispravci na mojim lapsusima kojima sam napravio, al mnogo više bi mi značio neki predlog na konkretan problem. Što se tiče komentara da me mrzi da tražim po forumu, nije me mrzelo našao sam neke odgovore na neka slićna pitanja al mi nije rešilo problem, hvala na poslatom programčiću (sada sam problem rešio). Problem sam rešio na sledeći način: najpre sam particiju testirao sa antivirusnim programima AVG i Avastom, Avast je pronašo dva virusa (ne znam kako su tu dospela jer su pokrenute stalne zaštite oba antivirusa) koje sam prebacio u kovčeg. Međutim, idalje particiju D nisam mogo da otvorim pokazivalo mi je istu grešku, na kraju sam izvršio formatiranje ove particije i sad normalno se otvara.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.