[ vnikodijevic @ 09.12.2008. 10:46 ] @
Pozdrav svima,
vec drugi put su uspeli da mi skinu sajt www.sokobanja.net sa google pretrazivaca, jer su mi u sajt ubacili neku skriptu ili trojanac koji smo skinuli i ocistili saj od njega a on se zvao "HTML:Malware-gen" putem koga su mi menjali robots.txt file , tako da kada se priblizim sajtu koji je prvi na poziv "sokobanja" ili "soko banja" oni me skinu. Sada su to uradili 01.12 i skinuli me sa googla jer su zabranili u robots.txt da google cita moj sajt. Pitanje: da li "IKO" zna gde i kako da prijavim majmune a znam koji su, za zloupotrebu i kako da vratim sajt na google. Taj isti majmun mi je pre tri godine otvorio gmail i ukljucio prosledjivanje moje poste ka njegovoj , a to sam skoro otkrio jer nisam imao potrebe da ulazim u podesavanja, sto znaci da sam imao posao sa bolesnim umovima, pa bih ovom prilikom zamolio nekog da mi pomogne da prijavim majmune i GOOGLE i policiji ako uopste postoje za internet.
HVALA, posaljite mi odgovore na [email protected]
POZZZzzzz
[ nkrgovic @ 09.12.2008. 11:51 ] @
Lepo si sam rekao - policiji. Idi do policije i raspitaj se. Ako ti ne pomognu (nasa policija zna da bude cudna), idi do tuzilastva. Nasim KZ-om je pokriven "internet kriminal", i tuzilac to goni po sluzbenoj duznosti.

Ne da ovo nije vec bilo pitano... Sledeci put, pretraga.
[ vnikodijevic @ 09.12.2008. 12:07 ] @
hvala, nisam se setio, pa moj teca je do pre pet godina bio javni tuzilac u Sokobanji, danas idemo na slavu zajedno i videcemo kako da se prijavi tuzilastvu u Sokobanji, Hvala