[ Student ETF-a @ 10.12.2008. 15:54 ] @
Upravo sam instalirao Windows XP sp2. Sada kada se racunar pali pojavi se meni za ozbor operativnog sistema i mogu da izaberem izmedju dva XP-a i imam jos i 98-icu ali to znam da je ostalo jos kada su u firmi u kojoj sam kupio testirali isti. Koji god da porkenem rade isto (pretpostavljam da je to jedan operativni sistem posto sam formatirao disk na kome je bio stari). Ali to je manje bitno, pravi problem je u tome da kada zelim da instaliram program namenjen za XP i Vistu, konkretno se radi o Windows Live Messengeru, on mi kaze da je taj program iskljucivo namenjen za XP i Vistu sto znaci da ta instalacija ne vidi koji operativni sistem koristim. Kako to da resim? I jos nesto, hteo sam da formatiram i sekundarni drajv ali to ne ide tako lako. Pise da je to sistemski drajv i nece da ga formatira (na drajvu gde se nalazi OS pise boot). Kako se to radi? Ili da pojednostavimo: Sta treba da uradim da bi mi racunar bio u istom stanju kao kada je sklopljen (Pre 6.5 godina :))? Pozdrav [Ovu poruku je menjao Student ETF-a dana 10.12.2008. u 17:12 GMT+1] |