[ ptak 13. @ 10.12.2008. 18:52 ] @
| Pozdrav ljudi,
Evo opet mene, uvek mi nesto treba jbg....
Treba mi sto vise informacija o elektromotoru sa stalnim magnetom.
Znaci Proracuni, seme, slike...onda nacini izrade i tome sl. jer ima neko nesto da podeli sa mnom u obzir ulazi engleski i srpski jezik..... |
[ ptak 13. @ 16.12.2008. 09:31 ] @
Ajde ljudi sigurno neko od vas ima nesto da mi da....Robert, Peca, Guja....ostali hajte....student ETF-a ajde sigurno neko nesto ima....ili dajte link gde da trazim, prevodim.....
[ PedjaZ @ 16.12.2008. 14:35 ] @
[ ptak 13. @ 16.12.2008. 15:10 ] @
Svaka ti cast, hvala ti puno, vi Pancevci ste bas jaki sa elektronikom, ako se ne varam znam 3 za sada ( Peca26000,Robert63, i ti )
E sad je sve lakse....za mene, ajde mozda jos neko ima nesto zanimljivo....
[ robert63 @ 16.12.2008. 16:00 ] @
Prvo:
Nisu samo Pancevci jaki sa Elektronikom !
Kad se malo pogleda prosek,,svi su ostali u igri !
To sto se mi ponekad nadjemo " grupno ovde"--to nista NE znaci,,mi se i NE poznajemo,,,sve je slucajno,
-i Ne treba od toga praviti famu,,,,i NE bih voleo da je to "kao nesto organizovano"---neeee.
Evo,,mogu da potrvrde ovdasnji Pancevci,,,da se NE poznajemo a kamo li organizujemo.
To NE bi bilo fer,,
Svako od nas nastupa nezavisno,,,,a to sto nas ima cesce nego iz ostalih gradova,
to je valjda zbog Industrije koja ovde Pluca na Novom-Groblju ( gde nema vise mesta) sahranjuje !
Citajuci moje sugradjane,,siguran sam da nema nicega ZLOBNOG u njihovim komentarima,
i nikad-niko-nije Forsirao Zatrovano Pancevo !
Oni se javljaju zbog tema,elektronike,muka,i saveta a ne zbog potenciranja ko-je-odakle.
Vec smo vise puta Apsolvirali da NIJE BITNO ko je odakle !
I da Makedonac moze pitati Slovenca za savet,,,i da se Hrvat ne libi pitati Srbina za Praxu i za pomoc oko neke elektronike,,,ili obrnuto !
To valjda NE treba ponavljati !
21 Vek je,,,jel-?
Ne vrede vise ratovi i psovke,,,To je davno proslo vreme !-------Misliti o tome !
A i tako SE PONASATI !
Pozdrav svim ucesnicima,,,,
[ ptak 13. @ 16.12.2008. 16:08 ] @
Zna li neko koje jacine se koriste magneti za ovo, verovatno zavisi od broja navojaka rotora i statora....ovamo mi se cini da to nije napisao....i gde kupiti magnete ????
Roberte nista lose nisam mislio, bas mi je to interesantno.....:))))))hehehe
[Ovu poruku je menjao ptak 13. dana 16.12.2008. u 18:05 GMT+1]
[ PedjaZ @ 16.12.2008. 17:43 ] @
Odgovor nije ni bio zlonameran.
Evo jedna tema gde je pitano isto pa pogledaj tu.
http://www.elitesecurity.org/t256177-0#1551241
Tesko da ce neko od nas uspeti u garazi da napravi pravi industrijski motor -
mozemo samo sa ovakvim zezalicama da se igramo
[ ptak 13. @ 16.12.2008. 17:55 ] @
Hvala puno.....
Nije fora da bude pravi, ali je fora da ga ja napravim, a Rrobert je malo preterao onim poredjenjem i sl. izgleda da je previse emotivan zbog nove kuhinje pa nabujale emocije propusta kroz tastaturu

Pozdrav
Ima li neki odnos broj navojaka zice i jacina magneta, i kakav ?
[ Horvat I @ 16.12.2008. 20:00 ] @
Probistri malo udzbenike! Mozes ga smatrati paralelnim motorom
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.